Vorige

Philips CoreLine SM120V LED Paneel 20x120cm | Vervangt 2x36W - Noodverlichtingsunit

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Beschrijving Philips CoreLine SM120V LED Paneel 20x120cm | Vervangt 2x36W - Noodverlichtingsunit

Productomschrijving Philips LED Paneel 20x120cm

Het Philips CoreLine SM120V LED Paneel is een opbouwarmatuur samengesteld uit hoogwaardige componenten met geïntegreerde LED technologie. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door de CE & ENEC meetrapporten. Daardoor voldoet het product aan alle Europese richtlijnen, zoals beschreven in de EN-EN 12464-1 normering. Het Philips CoreLine SM120V Paneel heeft een lage verblindingsgraad van UGR<22, zodat het licht niet direct in uw ogen komt en u niet verblind wordt. Dat garandeert visueel comfort. Hierdoor is het armatuur geschikt voor toepassing in algemene ruimtes, zoals gangpaden en kantines. Daarnaast kan het paneel ingezet worden als veiligheidsverlichting door de aanwezige noodverlichtingsunit. Deze blijft 3 uur lang branden als de stroom uitvalt. Het armatuur kan tevens via het DALI lichtmanagementsysteem aangestuurd worden, mits u voor een DALI dimbare variant kiest. Zo kunt u zelf instellen wanneer de verlichting in en uitschakelt of gedimd moet worden.

Met dit LED paneel vervangt u eenvoudig uw huidige TL armaturen. Met dit opbouwarmatuur bespaart u direct 50% op uw energiekosten ten opzichte van een conventioneel 2X36W TL armatuur met VSA. Het paneel is eenvoudig op het plafond te monteren. U kunt er ook voor kiezen het armatuur op te hangen wanneer u niet over een systeemplafond beschikt. U dient het paneel dan te pendelen door middel van de los verkrijgbare pendelset.

De premium LED-chips in dit armatuur hebben een levensduur van 50.000 uur. Daarmee bedraagt de levensduur in de praktijk meer dan 15 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving.

Lichtkleur

  • 830 - 3000K: Warm wit licht. Voor gangen, kantines en algemene ruimtes waar sfeer belangrijk is.
  • 840 - 4000K: Koel wit licht. De meest gekozen lichtkleur voor algemene ruimtes.

Installatie is eenvoudig

  • Schakel de stroom uit
  • Koppel het oude armatuur los en neem het uit het systeemplafond
  • Leg het LED paneel in het systeemplafond en sluit het aan
  • Schakel de stroom weer in en bespaar direct op uw energiekosten

Service

Door de lange levensduur en onze ervaring met dit armatuur is Lampdirect in staat om 5 jaar garantie te geven op dit LED paneel. Daardoor verdient u de investering terug binnen de garantieperiode. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Het artikel is succesvol toegevoegd aan je winkelmand.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen