Vorige

Philips CorePro PL-C LED

Vind uw producten met behulp van de volgende filters

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips CorePro PL-C LED

Let op als u uw huidige halogeen PL-C lamp wilt vervangen voor LED. De afmetingen kunnen een paar mm verschillen met wat u nu gewend bent. Zie de specificaties voor de precieze afmetingen.

De Philips PL-C wordt in de volksmond een spaarlamp met steekfitting genoemd. Anderen noemen het ook wel eens een CFL (compactfluorescentielamp), dit is allemaal hetzelfde. De Philips LED PL-C vormt het perfecte alternatief voor deze standaard Osram Dulux of Philips PL-C spaarlampen. De LED lampen vervangen 1-op-1 de: 10W, 13W, 18W of 26W spaarlampen. Deze producten kunnen lampen met 2 pins lampvoet vervangen. Dat betekent dat lampen met conventioneel voorschakelapparaat vervangen kunnen worden door de PL-C LED lamp. Met deze energiezuinige LED variant bent u verzekerd van een lange levensduur die drie keer langer is dan de originele lamp. Heeft uw PL-C of Dulux lamp 4 pinnen? Kies dan voor de Philips CorePro LED PL-C | 4-Pin .

Wanneer u overstapt op LED PL-C lampen is het belangrijk dat u het wattage van uw huidige fluorescentielamp controleert. Deze dient namelijk overeen te komen met het vervangend wattage van de LED PL-C. Door LED technologie bespaart u met deze lampen tot 70% aan energiekosten.

Deze producten hebben een levensduur van 30.000 uur. In een gemiddelde bedrijfsomgeving gaan deze lampen dus meer dan 12 jaar mee (52 weken per jaar, 10 uur per dag van maandag t/m vrijdag). De levensduur is daarbij veel langer dan standaard PL-C of Dulux lampen, welke slechts 10.000 uur branden. Deze producten hebben 3 jaar Lampdirect all-in-garantie. Er zijn verschillende lichtkleuren beschikbaar. Dat maakt deze LED lampen geschikt voor het verlichten van gangen, openbare ruimtes, ziekenhuizen en magazijnen.

Verschillende lichtkleuren:

  • 830 Warm wit (3000 Kelvin) - Voor het verlichten van gangen en trappenhuizen
  • 840 Koel wit (4000 Kelvin) - Voor het verlichten van ziekenhuizen en magazijnen

Het installeren is eenvoudig en kunt u gemakkelijk zelf:

  • U schakelt de stroom uit
  • U klikt uw huidige PL-C of Dulux lamp uit het armatuur
  • U klikt de nieuwe LED lamp in het armatuur
  • U schakelt de stroom in en bespaart direct op uw energiekosten
  • U levert de oude lamp gratis in bij een milieustraat bij u in de buurt
Lees meerSwipe Up

Keuzehulp of LED-advies nodig?

Bel voor vrijblijvend advies.

Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:30 tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

088 - 31 00 000

Of stuur ons een e-mail.

Lampdirect Contact

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen