Vorige

Philips CoreView LED Paneel RC165V

Koop bij Lampdirect en krijg de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Snelle verzending, all-in garantie en top service. Mis deze kans niet en profiteer vandaag nog! Lees meer

Vind uw producten met behulp van de volgende filters

Kleurcode

  • Bel ons: 088 - 31 00 000
  • Kopen op rekening
  • Hoge staffelkorting
  • A-merk producten
  • Meer dan 5.500 producten

Beschrijving Philips CoreView LED Paneel RC165V

Het Philips CoreView LED paneel RC165V is een LED-armatuur met een innovatieve, slanke vorm met een gelijkmatig lichtoppervlak. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, zorginstellingen en andere openbare ruimtes.

Belangrijkste specificaties Philips LED RC165V

  • Minimaal 40% energiebesparing met behoud van lichtopbrengst = Terugverdientijd < 1 jaar
  • 1-op-1 vervanger voor uw huidige armatuur
  • Levensduur 40.000 uur, 3 jaar Philips garantie
  • Eenvoudige installatie binnen 5 minuten
  • Verkrijgbaar als standaardversie en dimbare variant (DALI)
  • Lichtkleur 840 verkrijgbaar voor koel wit licht en 830 voor warm wit licht


Besparingscalculator

Huidige Lamp:
Prijs huidige lamp (€)
Sterkte van de lamp (W)
Levensduur (u)
Nieuwe Lamp:
Prijs nieuwe lamp (€)
Sterkte van de lamp (W)
Levensduur (u)
Situatie:
Aantal lampen
Branduren per dag/ dagen per week
Energiekosten (€/kWh)
Besparing:
Totale besparing per jaar (€)
Totale besparing levensduur (€)
Terugverdientijd in maanden
Help mij besparen

Reviews

Product review

5
22 juni 2016
Geinstalleerd binnen een uur en meteen klaar voor gebruik. Alles goed verlicht en voor een mooie prijs!
5
22 juni 2016
Ledpaneel welke mooi en veel licht geeft, dankzij de openingshoek
5
22 juni 2016
Compleet geleverd en relatief voordelig
5
22 juni 2016
Eindelijk af van die lelijke lampen in het systeemplafond.
5
22 juni 2016
Prima lichtopbrengst. Mooie uitspreiding. Kwaliteit/prijs verhouding is in orde!
5
22 juni 2016
Ok, het kost een duit, maar het licht is erg mooi. Wij hebben nu 1 ruimte in ons kantoor gedaan en gaan de rest zeker ook aanpassen!
5
22 juni 2016
Zeer fijne afbeeldingen. Geven goed beeld van de producten met bijbehorende tekeningen van de maten.
5
22 juni 2016
Zeer mooie led armaturen en fijn dimbaar. Beste prijs die ik kon vinden op het internet!
5
22 juni 2016
Precies wat je van een webwinkel mag verwachten. Snelle lering en goede afhandeling.
5
22 juni 2016
In eerste instantie wilde we overstappen op LED TL buizen, echter waren onze armaturen al wat ouder. Dit is een super alternatief! En het kantoor lijkt als nieuw:)
5
22 juni 2016
Dit is voor mij een openbaring, is een ideale vervanger voor de TL 4 x 18W inbouwbakken, alleen veel mooier, mijn wachtruimte zier er puik uit nu.
5
22 juni 2016
Tot kort geleden hadden wij normale TL armaturen in gebruik. Deze waren al ruim 10 jaar oud en na wat advies van Lampdirect hebben we gekozen voor deze LED panelen. Het gehele kantoor lijkt als nieuw en we zijn ook nog eens groen bezig. Top
4.4
22 juni 2016
Mooi helder licht, makkelijk te installeren

Product Sheet

Download productinformatieblad

  • Vul hier uw e-mail adres in, dan sturen wij u het productinformatieblad.

Wij helpen u graag!

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma-vr 08:00 tot 18:00 uur op:

088 - 31 00 000

Of stuur ons een e-mail.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen