Vorige

Philips Gloeilamp Standard A55 E27

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Beschrijving Philips Gloeilamp Standard A55 E27

Bent u geïnteresseerd in de traditionele, gloeilamp technologie met een E27 lampvoet? Op Lampdirect.nl vindt u de Philips Gloeilamp Standard A55 E27 voor een geweldige prijs en geniet u van snelle levering!

Philips Gloeilamp Standard A55 E27

De Philips Gloeilamp Standard A55 E27 reeks is onderdeel van de gloeilampen. Deze soort lampen worden al vele jaren gebruikt voor meerdere doeleinden en in meerdere omgevingen. Tegenwoordig worden de lampen nog steeds graag gebruikt, zelfs al zijn er inmiddels milieuvriendelijkere alternatieven beschikbaar. Het voornaamste voordeel van de Philips Gloeilamp Standard A55 E27 is de hoge kleurweergave-index. Een hoge index betekent dat de kleuren van het licht optimaal worden gezien wanneer objecten onder dit licht worden geplaatst. Daarnaast biedt de lamp een kleurtemperatuur van 2700K, wat hem perfect geschikt maakt voor het creëren van een gezellige en warme atmosfeer.

Toepassing

  • Meerdere locaties in huizen: slaapkamers, woonkamer, eetkamer, enz.
  • Restaurants en hotels
  • Wachtruimtes en hallen

Waarschuwing en Advies

Gloeilampen en halogeenlampen zijn al jaren de meest gebruikte lampen. Tegenwoordig is er echter een breder scala aan lampen beschikbaar die veel milieuvriendelijker zijn en u in staat stellen meer geld te besparen! Wilt u meer weten over deze lampen, klik dan op de volgende link: LED Lampen & LED Verlichting

Geniet van de geweldige lichtkwaliteit die gloeilampen u kunnen bieden en bestel de Philips Gloeilamp Standard A55 E27!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen