Vorige

Philips GreenSpace2 LED Downlight DN472B

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Philips GreenSpace2 LED Downlight DN472B

 • Kleurcode
 • Wattage

Beschrijving Philips GreenSpace2 LED Downlight DN472B

Goed om te weten

 • Duurzame Philips downlights
 • 50.000 branduren
 • Flexibel en gemakkelijk
 • Warm en koel wit licht
 • Brede gradenbundel
 • 3H noodverlichtingsunit 
 • DALI systeem
 • 5 jaar all-in garantie

Duurzame Philips downlights

Met de GreenSpace2 DN472B serie is het Philips opnieuw gelukt om een krachtige en tegelijkertijd duurzame LED downlight op de markt te brengen. Deze inbouwarmaturen verbruiken slechts 16.8 Watt en zijn de LED vervanger van conventionele CFL downlights. De polycarbonaat behuizing en de hoogglanzende spiegel zorgen voor een optimale lichtkwaliteit. Bovendien bespaar je maandelijks de nodige energiekosten, wanneer je de overstap maakt naar LED.

50.000 branduren

Een ander kenmerk qua zuinigheid van deze downlights is het hoge aantal van 50.000 branduren. Na de installatie van deze Philips LED verlichting heb je er ruim 17 jaar geen omkijken meer naar. De kosten die je normaal gesproken kwijt bent aan vervanging en onderhoud, komen te vervallen. Naast een lagere energierekening ben je dus verzekerd van extra besparingen. Ook verliezen deze downlights vrijwel geen vermogen tijdens de looptijd. Daar zorgt de hoge powerfactor van >0,90 voor.

Flexibel en gemakkelijk

Je kunt vele kanten op met deze GreenSpace2 DN472B downlights. De hoge lichtopbrengst zorgt ervoor dat dit armatuur perfect geschikt is voor onder andere winkels, de industrie, algemene ruimtes, scholen en kantoren. De installatie neemt niet veel tijd in beslag, omdat de driver al is ingebouwd. Ook maakt de 3-polige doorvoerconnector het aansluiten een fluitje van een cent.

Warm en koel wit licht

Qua kleurtemperatuur kun je twee kanten op. Enerzijds kun je kiezen voor warm wit licht (3000 Kelvin). Dit is een wat zachtere lichtkleur, die je over het algemeen wat vaker in ontvangstruimten, gangen en/of foyers ziet. Anderzijds kun je kiezen voor koel wit licht (4000 Kelvin). Deze kleurtemperatuur is onder andere bevorderlijk voor de concentratie en focus van werknemers en/of leerlingen.

Brede gradenbundel

Deze Philips downlights hebben een brede stralingshoek van 120° (FT120). Daarmee kun je een groot rond oppervlak in op iedere gewenste plek verlichten. Dankzij de hoge lichtopbrengst van 2000 - 2100 Lumen zijn deze armaturen ook geschikt voor hogere plafonds.

3H noodverlichtingsunit

Enkele van deze Philips GreenSpace2 downlights hebben een 3H Noodverlichtingsunit en kunnen dus gebruikt worden als noodverlichting. Wanneer per abuis de stroom uitvalt, ben je nog 3 uur verzekerd van essentiële verlichting.

DALI systeem

Deze ronde Philips inbouwarmaturen kun je aansluiten op een DALI dimbaar systeem. Hierdoor kunnen meerdere GreenSpace2 downlights in een verlichtingssysteem onderling met elkaar communiceren en kun je de verlichting naar eigen smaak dimmen. Daarnaast werkt het DALI lichtsysteem in combinatie met de juiste sensoren helemaal zelfstandig. Zo maakt het systeem op een slimme manier gebruik van zijn omgeving en weet je zeker dat er geen onnodige energie wordt verspild. 

5 jaar all-in garantie

Lampdirect biedt op deze Philips GreenSpace2 serie een all-in-garantie van 5 jaar. Wil je meer weten over deze LED verlichting of kunnen we je wellicht ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
 • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
 • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen