Vorige

Philips HF-Performer for TL-D

Philips HF-Performer for TL-D

Beschrijving Philips HF-Performer for TL-D

De Philips HF-Performer TL-D is een zeer compact, langwerpig, hoogfrequentie voorschakelapparaat voor toepassing op TL-D lampen. Het Philips HF-Performer TL-D voorschakelsysteem zorgt dankzij een geprogrammeerde start voor een flicker-free start en ook wordt de ontsteektijd met 0,5s heel kort gehouden.

Overige specificaties Philips HP-Performer TL-D

Het elektronisch voorschakelen van de Philips HF-Performer TL-D heeft als voordelen, dat de lamplevensduur 50% langer is dan bij conventionele VSA en dat het energieverbruik tot 25% lager kan komen te liggen.

Toegevoegde veiligheidsfeature van de Philips HF-Performer TL-D is het automatische stopcircuit, wat de stroomtoevoer binnen vijf seconden afsluit, mocht de lamp defect raken.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen