Vorige

Philips HF-PERFORMER PL-L

Philips HF-PERFORMER PL-L

Beschrijving Philips HF-PERFORMER PL-L

De Philips HF-Performer PL-L is een zeer compact, langwerpig, hoogfrequentie voorschakelapparaat voor toepassing op PL-L lampen. Het Philips HF-Performer PL-L voorschakelsysteem zorgt dankzij een geprogrammeerde start voor een flicker-free start en ook wordt de ontsteektijd met 0,5s heel kort gehouden.

Kenmerken Philips HF-Performer PL-L

Toegevoegde veiligheidsfeature van de Philips HF-Performer PL-L is het automatische stopcircuit, wat de stroomtoevoer binnen vijf seconden afsluit, mocht de lamp defect raken.

U kunt het geschikte voorschakelapparaat vinden door naar de 3 cijferige code te kijken. Het eerste cijfer geeft het aantal lampen dat u op het VSA aansluit weer. De twee daarop volgende cijfers staan voor het wattage van uw PL-L lamp. Philips HF-Performer 236 PL-L staat bijvoorbeeld voor: 2 PL-L lampen van 36w per stuk.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen