Vorige

Philips HF-PERFORMER TL5

Philips HF-PERFORMER TL5

Beschrijving Philips HF-PERFORMER TL5

De Philips HF-Performer TL5 is een zeer compact, langwerpig, hoogfrequentie voorschakelapparaat voor toepassing op TL5 lampen. Het Philips HF-Performer TL5 voorschakelsysteem zorgt dankzij een geprogrammeerde start voor een flicker-free start en ook wordt de ontsteektijd met 0,5s heel kort gehouden.

Toegevoegde veiligheidsfeature van de Philips HF-Performer TL5 is het automatische stopcircuit, wat de stroomtoevoer binnen vijf seconden afsluit, mocht de lamp defect raken.

Welke Philips HF-Perormer TL5 is juist voor mij?

U kunt het geschikte voorschakelapparaat vinden door naar de 3 cijferige code te kijken. Het eerste cijfer geeft het aantal lampen dat u op het VSA aansluit weer. De twee daarop volgende cijfers staan voor het wattage van uw TL-D buis. HO staat voor high Output, HE staat voor High Efficiency. Philips HF-P 149 TL5 HO staat bijvoorbeeld voor: 1 TL5 High Output buis van 49w.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen