Vorige

Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

Beschrijving Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

De Philips HID-Basic BSX (SOX) koopt u eenvoudig en snel bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen door op het gewenste product te klikken.

Kenmerken Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

De Philips HID-Basic BSX (SOX) heeft compacte afmetingen en lichtgewicht. De vsa past gemakkelijk in lineaire armaturen en is beschermd tegen oververhitting.

Het voorschakelapparaat is van koper en ijzer bekleed met silicone. Hierdoor blijft de stroom constant. Het kan alleen gebruikt worden met een externe ontsteker type SX. Deze voorschakelapparaten worden gekenmerkt door een uitstekende weerstand tegen vochtige omstandigheden. Ze zijn zeer betrouwbaar en hebben een zeer lange levensduur van 15 jaar.

Toepassingsgebied Philips HID-Basic BSX (SOX)

Het vsa is geschikt voor diverse wattages, namelijk 36W, 55W, 90W, 91W, 131W, 135W of 180W. De Philips voorschakelapparaten worden gebruikt voor buitenverlichting.


Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen