• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

Beschrijving Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

De Philips HID-Basic BSX (SOX) koopt u eenvoudig en snel bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen door op het gewenste product te klikken.

Kenmerken Philips HID-Constant wattage BSX (SOX)

De Philips HID-Basic BSX (SOX) heeft compacte afmetingen en lichtgewicht. De vsa past gemakkelijk in lineaire armaturen en is beschermd tegen oververhitting.

Het voorschakelapparaat is van koper en ijzer bekleed met silicone. Hierdoor blijft de stroom constant. Het kan alleen gebruikt worden met een externe ontsteker type SX. Deze voorschakelapparaten worden gekenmerkt door een uitstekende weerstand tegen vochtige omstandigheden. Ze zijn zeer betrouwbaar en hebben een zeer lange levensduur van 15 jaar.

Toepassingsgebied Philips HID-Basic BSX (SOX)

Het vsa is geschikt voor diverse wattages, namelijk 36W, 55W, 90W, 91W, 131W, 135W of 180W. De Philips voorschakelapparaten worden gebruikt voor buitenverlichting.


Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of 1 reviews have been collected by our website

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.