Vorige

Philips HID-EXC voor SOX

Philips HID-EXC voor SOX

Beschrijving Philips HID-EXC voor SOX

Bij Lampdirect bestelt u de Philips HID-EXC for SOX tegen de scherpste prijzen. U heeft tevens recht op onze staffelkortingen, zie de onderstaande producten vanaf hoeveel stuks. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Kenmerken Philips HID-EXC for SOX

De Philips HID EXC SOX is een elektronisch voorschakelapparaat en is te gebruiken in combinatie met de gasontladingslampen SOX en SOX-E. Ze zijn speciaal ontworpen om energie te besparen door middel van een uiterst efficiënte lichtopbrengst. De vsa's zijn zeer gemakkelijk te installeren.
• Een lamp SOX 35W of 55W
• Een lamp SOX-E 36W, 66W of 91W.

Toepassingsgebied Philips HID-EXC for SOX

De Philips HID-EXC SOX wordt voornamelijk gebruikt in woonwijken of voor verlichting van wegen en steden. Ze kunnen elektromagnetische voorschakelapparaten, ontsteker en condensator vervangen.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen