Vorige

Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI)

Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI)

Beschrijving Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI)

De Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI) tegen de beste prijs bij Lampdirect! Philips 1e keus in grote hoeveelheden en tegen aanzienlijke kortingen! Aarzel niet om ons te contacteren!

Karakteristieken Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI)

De Philips HID-HeavyDuty BHL is een elektromagnetisch voorschakelapparaat, ingekapseld koper en ijzer. Het wordt gebruikt in combinatie met HPL lampen (zonder ontsteker) en HPI lampen (met ontsteker). Dit vsa is een betrouwbare en duurzame oplossing door de lange levensduur van 15 jaar. Het voorschakelapparaat is te verkrijgen voor lampen van 250W of 400W.

Waar wordt de Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI) gebruikt?

De Philips HeavyDuty BHL kan geïnstalleerd worden met een afstandsbediening. Ze kunnen alleen worden gebruikt voor buitenverlichting.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen