• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI)

 69,84  57,72 excl. BTW incl. BTW
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
Direct leverbaar

Beschrijving Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI)

De Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI) tegen de beste prijs bij Lampdirect! Philips 1e keus in grote hoeveelheden en tegen aanzienlijke kortingen! Aarzel niet om ons te contacteren!

Karakteristieken Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI)

De Philips HID-HeavyDuty BHL is een elektromagnetisch voorschakelapparaat, ingekapseld koper en ijzer. Het wordt gebruikt in combinatie met HPL lampen (zonder ontsteker) en HPI lampen (met ontsteker). Dit vsa is een betrouwbare en duurzame oplossing door de lange levensduur van 15 jaar. Het voorschakelapparaat is te verkrijgen voor lampen van 250W of 400W.

Waar wordt de Philips HID-HeavyDuty BHL (HPL/HPI) gebruikt?

De Philips HeavyDuty BHL kan geïnstalleerd worden met een afstandsbediening. Ze kunnen alleen worden gebruikt voor buitenverlichting.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.