Vorige

Philips HPI-T Plus E40 (MASTER)

Koop bij Lampdirect en krijg de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Snelle verzending, all-in garantie en top service. Mis deze kans niet en profiteer vandaag nog! Lees meer

Beschrijving Philips HPI-T Plus E40 (MASTER)

Koop de Philips HPI-T Plus 250W 645 E40 (MASTER) en de Philips HPI-T Plus 400W 645 E40 (MASTER) nu tegen spotprijzen!

Kenmerken Philips HPI-T Plus

Philips Master HPI-T Plus lampen zijn heldere buisvormige kwarts metaalhalogeenlampen verkrijgbaar in een 250W of 400W variant. HPI-T Lampen zijn niet dimbaar en hebben een kleurtemperatuur van 4500K.

De Philips HPI-T Plus lampen hebben een levensduur van 20.000 uur en een kleurechtheid van 65Ra. Door deze goede kleurweergave creëert de HPI T Lamp een aangename lichtomgeving met hoog visueel comfort.

Dankzij de 3-bandentechnologie van Philips waarborgt de HPI-T Plus een uitstekende kleurstabiliteit gedurende de volledige levensduur.

De Philips HPI T Plus is bovendien tevens te gebruiken op voorschakelapparatuur voor SON en HPL verlichting. De Philips HPI T Plus wordt voornamelijk toegepast bij de verlichting van sportaccommodaties, terreinverlichting, verlichting van afdaken of overkapping (zoals bijv. pompstations).

Lees meerSwipe Up

Keuzehulp of LED-advies nodig?

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma-vr 08:00 tot 18:00 uur
(vr 17:00) op:

088 - 31 00 000

Of stuur ons een e-mail.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen