Vorige

Philips IR Gloeilamp E27 | Infrarood

Vind uw producten met behulp van de volgende filters

Wattage

Beschrijving Philips IR Gloeilamp E27 | Infrarood

De Philips infrarood lampen zijn speciaal bedoeld voor de gezondheidszorg. De lampen zijn ontworpen voor de behandeling van diepgewortelde spieraandoeningen en sportblessures. Deze infrarood lampen zijn een uitstekende oplossing voor spierpijn. Via warmtebehandeling kan de spierpijn lokaal verlicht worden. Tevens is deze lamp geschikt om directe, tochtvrije warmte aan dieren en mensen, maar ook aan voedsel af te geven. Deze voordelen hebben landbouwers, consumenten en koks over de hele wereld doen kiezen voor Philips infraroodlampen.

Waar kan de infrarood lamp voor gebruikt worden?

Ze hebben een versterkte constructie dankzij het gebruik van hardglas. Kijkende naar de gezondheidszorg: naast het verlichten van spierpijn, kunnen de infrarood lampen tevens gebruikt worden om reumatische aandoeningen te behandelen. Daarnaast is aangetoond dat de genezing van diverse soorten verwondingen, zoals sportblessures en niet-geïnfecteerde worden, in veel gevallen versneld.

Werking van de infrarood lamp

Een zeer goede methode om warmte op te wekken, is het gebruiken van warmtelampen. Warmtelampen kunnen gebruikt worden in meerdere toepassingsgebieden, zoals in de keuken, boerderijen, maar ook voor warmtetherapie. De voordelen van warmtetherapie zijn gebaseerd op lokaal verhoogde doorbloeding van de huid veroorzaakt door een vaatverwijdende reactie. Dit resulteert in een verhoogde transportsnelheid van metabolytes en andere essentiële biochemische verbindingen. De voordelen van deze infrarood lampen zijn tevens te verkrijgen door een diepere doordringing van de warmte, welke een zacht aangenaam warmte-effect geeft.

Lees meerSwipe Up

Keuzehulp of LED-advies nodig?

Bel voor vrijblijvend advies.

Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:30 tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

088 - 31 00 000

Of stuur ons een e-mail.

Lampdirect Contact

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen