Inbouwarmaturen eenvoudig en snel!

Artikelen 1 tot 147 van 147 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 147 van 147 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De Philips inbouwarmaturen tegen de beste prijs bij Lampdirect.nl! Philips 1e keus in grote hoeveelheden en tegen aanzienlijke kortingen! Aarzel niet om ons te contacteren!

TL-inbouwarmatuur

De TL-inbouwarmaturen zijn van zeer hoge kwaliteit. Lampdirect.nl heeft armaturen van ons huismerk Linden en van Philips armaturen. De TL-bakken worden aangeleverd inclusief lampen en elektronisch voorschakelapparaat. U krijgt dus waar voor uw geld!
 

Typen TL-inbouwarmatuur

Lampdirect.nl heeft diverse typen TL-inbouwarmaturen in het assortiment. U heeft de keuze uit armaturen voor TL-D- of T5 lampen:

Toepassing TL-inbouwarmatuur

Het TL-inbouwarmatuur is speciaal geschikt voor toepassing in systeemplafonds. Deze plafonds komen voornamelijk voor in kantooromgevingen. Maar uiteraard is het armatuur ook goed toepasbaar in scholen en openbare gebouwen.

Het is ideaal wanneer u het armatuur netjes wilt wegwerken. De TL-inbouwarmaturen zijn dan ook zeer geschikt voor systeemplafonds. 
 

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande, of heeft u graag extra advies? Bel onze klantenservice Telefonisch 088 - 31 00 000 of per mail info@lampdirect.nl 

 

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen