Philips LED Bolderarmatuur BCP155 CoreLine Zwart 12W 1000lm 360D - 830 Warm Wit | 100cm - IP65 - Symmetrisch

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips LED Bolderarmatuur BCP155 CoreLine Zwart 12W 1000lm 360D - 830 Warm Wit | 100cm - IP65 - Symmetrisch

Beschrijving Philips LED Bolderarmatuur BCP155 CoreLine Zwart 12W 1000lm 360D - 830 Warm Wit | 100cm - IP65 - Symmetrisch

Goed om te weten

  • Sieraad voor iedere buitenruimte
  • Lichtkleur
  • Mate van waterdichtheid (IP waarde)
  • Eenvoudige installatie

Sieraad voor iedere buitenruimte

Met dit energiezuinige en duurzame LED bolderarmatuur kun je vele kanten op. Of het nu gaat om je eigen tuin, het terras van jouw horecazaak, een binnentuin/kantoortuin, buitengedeelte van een resort, hotel, camping of een wellness. Je zorgt overal voor een extra dimensie met het armatuur in kwestie. Dit fraai vormgegeven bolderarmatuur is in dat opzicht een echte aanwinst. Is deze qua kleur en uiterlijk helemaal naar wens voor je of ben je toch op zoek naar een ander exemplaar? Ons assortiment bestaat uit buitenarmaturen in meerdere vormen, maten en specificaties.

Lichtkleur

De sfeer die je binnen een ruimte wil neerzetten, valt of staat met het licht. En dat heeft alles te maken met de kleurtemperatuur, dat wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Om voor een prettige/warme sfeer te zorgen, wordt 2700K (extra warm wit) of 3000K (warm wit) veelal gekozen. 4000K (koel wit) daarentegen is weer wat frisser en dient daarom meer als functionele verlichting, zoals een stuk veiligheid/comfort in het donker. Wil je meerdere lichtkleuren in één gebruiken? Dat kan! En wel met armaturen die een CCT of RGBW functie hebben. De kleurtemperatuur van dit armatuur is: 3000K - Warm Wit.

Mate van waterdichtheid (IP waarde)

Omdat het hierbij specifiek gaat om LED buitenverlichting, is het natuurlijk een vereiste dat het armatuur daadwerkelijk buiten moet kunnen staan. Toch zijn er verschillen wat betreft de mate van waterdichtheid, wat wordt aangegeven met de IP waarde. Armaturen met een IP44 waarde zijn namelijk spatwaterdicht en niet 100% bestand tegen hevige regenval. Pas vanaf IP65 is een armatuur daar wel tegen bestand. Hou daar dus rekening mee als het gaat om de plek waar je de buitenverlichting wil plaatsen. IP44 armaturen kunnen bijvoorbeeld wel altijd onder een overkappend gedeelte.

IP waarde van dit armatuur: IP65 - Stof- en Waterdicht

Eenvoudige installatie

Het aansluiten van jouw nieuwe LED buitenverlichting kan vrijwel altijd rechtstreeks op de netstroom (230V). Lees altijd goed de handleiding wat betreft de installatie. Twijfel je of kom je er niet uit? Schakel dan altijd een gecertificeerd vakman in, zoals een elektricien. Let op: wanneer je nog een aparte lamp dient aan te schaffen, kun je hier klikken voor een overzicht van alle LED lampen, waaronder E27 lampen, LED TL buizen of GU10 spotjes.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.