Philips LED Paneel CoreLine RC132V 33W 3400lm - 830 Warm Wit | 60x60cm - UGR <19

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Philips LED Paneel CoreLine RC132V 33W 3400lm - 830 Warm Wit | 60x60cm - UGR <19

Goed om te weten

  • Bespaar 54% aan energiekosten
  • 50.000 branduren
  • Ultrastrak design
  • Perfect voor kantoren en scholen
  • Snelle installatie
  • 5 jaar all-in garantie

Bespaar 54% aan energiekosten

Met dit witte CoreLine RC132V LED Paneel van 60x60cm is Philips er opnieuw in geslaagd om een eigentijds en tegelijkertijd duurzaam LED product op de markt te brengen. Wat direct opvalt is de zuinigheid. Zo verbruikt dit Philips LED paneel zelf 33 Watt, terwijl het conventionele TL-verlichting van 4x18 Watt vervangt. Je energiebesparing loopt dus al gauw op tot 54%! Ook het energielabel A+ draagt zijn steentje bij aan de zuinigheid. Dankzij de sterke powerfactor van >0,90 gaat er gedurende de levensduur nauwelijks vermogen verloren.     

50.000 branduren

Een ander kenmerk wat betreft de duurzaamheid van dit CoreLine LED paneel van Philips is het hoge aantal branduren: 50.000. Stel dat het paneel gemiddeld zo'n 8 uur per dag zou branden, dan heb je er ruim 17 jaar plezier van. Een prettige bijkomstigheid is dat je datzelfde aantal jaar geen onderhouds- en vervangingskosten zult hebben. En dat ga je absoluut merken in je portemonnee! 

Ultrastrak design

De designers van Philips hebben bij deze CoreLine serie veel aandacht besteed aan de afwerking van de LED panelen. De ultrastrakke afwerking zorgt ervoor dat dit product naadloos in elk systeemplafond past. Bovendien is de driver al intern ingebouwd, dus dat scheelt weer een losse aankoop. Dankzij de niet vergelend PMMA (Polymethylmethacrylaat) optische afdekking wordt de LED verlichting mooi verspreid over het hele paneel.

Perfect voor kantoren en scholen

ARBO-technisch is bepaald dat LED-panelen voor kantoorruimtes een maximale verblindingsfactor van UGR <19 dienen te hebben. Op kantoor werken de meeste mensen de hele dag met computerschermen. LED panelen met een maximale waarde van UGR<19 zorgen ervoor dat het licht wat naar beneden uitstraalt niet hinderlijk is voor werknemers. Dat is eveneens prettig voor leerlingen op school.

Snelle installatie

Het installeren van dit Philips LED paneel is een fluitje van een cent dankzij de PIP aansluiting (insteekaansluiting en trekontlasting). Zodra het paneel is aangesloten op het stroomnetwerk (220-240 Volt) dan straalt deze een lichtbundel van 90 graden uit en geeft het een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin, wat een warm wit licht is.

 

5 jaar all-in garantie

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het verlenen van goede service vinden we bij Lampdirect erg belangrijk. Daarom krijg je van ons 5 jaar all-in garantie bij aankoop van dit Philips CoreLine LED paneel. Wil je een offerte aanvragen voor grotere aantallen of heb je een vraag/opmerking over dit product? Neem dan contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.