Philips LED Paneel CoreLine SM134V 22W 2700lm - 840 Koel Wit | 60x60cm - UGR <19 - Dali Dimbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips LED Paneel CoreLine SM134V 22W 2700lm - 840 Koel Wit | 60x60cm - UGR <19 - Dali Dimbaar

Beschrijving Philips LED Paneel CoreLine SM134V 22W 2700lm - 840 Koel Wit | 60x60cm - UGR <19 - Dali Dimbaar

Goed om te weten

 • Coreline2 SM134V
 • 4x18W vervanger
 • Lange levensduur
 • UGR <19
 • DALI
 • Lichtkleur: Koel wit licht
 • Geschikt als algemene verlichting

Coreline2 SM134V

LED panelen uit de Philips Coreline2 SM134V serie worden beschreven als verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit bieden en substantiële onderhoud- en energiebesparingen geven. Ze zijn verder zeer makkelijk te installeren waardoor je binnen no-time kunt profiteren van kwaliteit verlichting! De Coreline SM134V panelen zijn opbouwarmaturen.

4x18W vervanger

Het Philips LED paneel is een energiezuinige vervanger voor conventionele TL armaturen die 4x18W verbruiken. Door gebruik te maken van LED, bespaar je door het energieverbruik van maar 22W 70% van je energiekosten vergeleken met conventionele TL verlichting!

Lange levensduur

Met een levensduur van 50.000 uur gaat het paneel al snel 5 keer langer mee dan conventionele verlichting. In een gemiddelde kantooromgeving waar het licht 10 uur per dag aanstaat, kan dit al resulteren in een levensduur van bijna 14 jaar! Hoewel de initiële investering in LED duur lijkt, kom je dus in de toekomst goedkoper uit. 

UGR < 19

De UGR, ook wel bekend als Unified glare rating of verbindingsfactor, is de mate van lichthinder die armaturen en lichtbronnen veroorzaken bij gebruikers vanuit een bepaalde positie. In Europa gelden er regels omtrent de maximale UGR waarde op de werkplek. Met UGR <19 is het Philips LED paneel zeer geschikt voor gebruik in kantooromgevingen. 

DALI

Dit LED paneel is voorzien van een DALI interface. DALI zorgt voor het controle van licht en maakt het mogelijk om meerdere armaturen vanuit hetzelfde systeem te besturen. Zo heb je meer controle over je verlichting én gaan je Philips LED panelen slimmer om met energie!

Lichtkleur: Koel wit licht

Met koel wit licht (4000K) profiteer je van helder licht die zeer geschikt is in een kantooromgeving. Het heldere licht stimuleert productiviteit en concentratievermogen wat natuurlijk essentieel is op de werkplek!

Geschikt als algemene verlichting

Het Philips Coreline2 LED paneel is zeer geschikt als algemene verlichting voor gangen en wachtkamers. Daarnaast voldoet dit paneel aan alle normen voor kantoorverlichting (OC) waardoor het ook goed bruikbaar is in kantoren, scholen en de gezondheidszorg.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.