Philips LED Panelen

Lampdirect heeft het complete assortiment Philips LED panelen. De panelen passen in standaard systeemplafonds of kunnen op het plafond gemonteerd worden. Philips is een A-merk dat hoge kwaliteit energiezuinige producten levert. Tevens zijn de panelen door de doordachte constructie en zeer compacte afmeting eenvoudig te monteren. De LED panelen vervangen uw oude TL armaturen 1-op-1 in bijvoorbeeld kantoren, vergaderruimtes en klaslokalen. Door de plug and play montage bespaart u installatietijd en –kosten. Voor de juiste lichtkleur kiest u uit: warm wit (3000K), koel wit (4000K) of daglicht (6500K). Voor kantoren adviseren wij 4000K. Let er op dat panelen voor kantoorruimtes ARBO-technisch een maximale verblindingsfactor van UGR <19 dienen te hebben, zoals dat voorgeschreven is in de NEN-normering. De panelen zijn beschikbaar in 2 afmetingen 60x60cm en 30x120cm. De LED panelen hebben een lange levensduur en vergen minimaal onderhoud. Meer weten over de verschillen tussen de diverse Philips LED panelen waar je uit kunt kiezen? Klik dan hier.

Filteren opCategorie
26112022CW
Te veel keuze?
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 180 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op
keuzehulp
Lampdirect heeft het complete assortiment Philips LED panelen. De panelen passen in standaard systeemplafonds of kunnen op het plafond gemonteerd worden. Philips is een A-merk dat hoge kwaliteit energiezuinige producten levert. Tevens zijn de panelen door de doordachte constructie en zeer compacte afmeting eenvoudig te monteren. De LED panelen vervangen uw oude TL armaturen 1-op-1 in bijvoorbeeld kantoren, vergaderruimtes en klaslokalen. Door de plug and play montage bespaart u installatietijd en –kosten. Voor de juiste lichtkleur kiest u uit: warm wit (3000K), koel wit (4000K) of daglicht (6500K). Voor kantoren adviseren wij 4000K. Let er op dat panelen voor kantoorruimtes ARBO-technisch een maximale verblindingsfactor van UGR <19 dienen te hebben, zoals dat voorgeschreven is in de NEN-normering. De panelen zijn beschikbaar in 2 afmetingen 60x60cm en 30x120cm. De LED panelen hebben een lange levensduur en vergen minimaal onderhoud.

Meer bekijken

Wat zijn de verschillen tussen de diverse Philips LED Panelen?

Om het je makkelijk te maken, hebben we hieronder een overzicht samengesteld met daarin informatie over de verschillende Philips LED panelen die je online in onze webshop kunt kopen. Het gaat hierbij om de volgende series:

FlexBlend: Philips FlexBlend LED panelen zijn geschikt voor gebruik in kantoren, gangen en hallen, onderwijs, de gezondheidszorg en detailhandel. We raden aan om Philips FlexBlend panelen niet te gebruiken in industriële omgevingen, kelders of vochtige ruimtes. De armaturen hebben immers beschermingsklasse IP20 en zijn daarom niet beschermd tegen het binnendringen van water. Afhankelijk van het model hebben de FlexBlend panelen een UGR-waarde van <19 (voor werkplekken op kantoren, scholen of universiteiten) of <25 (voor gangen en trappenhuizen). De FlexBlend-reeks omvat een grote verscheidenheid aan modellen. Daarbij gaat het zowel om inbouwarmaturen als pendelarmaturen die kunnen worden opgehangen. Bovendien zijn de producten verkrijgbaar in drie behuizingskleuren (wit, zilver of zwart) en qua kleurtemperatuur in warm wit (3000K) of koel wit (4000K). De FlexBlend panelen worden allen gekenmerkt door een goede kleurweergave-index van Ra ≥ 90. 

PowerBalance: De PowerBalance LED panelen van Philips zijn verkrijgbaar in twee formaten (30x120 cm en 60x60 cm). De producten hebben een UGR-waarde van <16 en kunnen daarom bijzonder goed worden gebruikt in ruimtes waar technisch tekenwerk wordt uitgevoerd (bijvoorbeeld in een architectenbureau). Wat de kleurtemperatuur betreft, kun je kiezen tussen warm wit licht in 3000K of neutraal koel wit met 4000K. Een groot voordeel van de PowerBalance productlijn: alle panelen zijn dimbaar!

TrueLine: De Philips TrueLine LED panelen zijn geschikt voor zowel algemene als taakgerichte verlichting voor kantoren en scholen. Bijna alle producten hebben een UGR-waarde <19 en zijn niet-verblindend. Als extra functie hebben de diverse TrueLine panelen een praktische dimfunctie. Je hebt deze keuze tussen inbouw- en opbouwarmaturen of eventueel pendelarmaturen (met de juiste accessoires). Verder kun je binnen de TrueLine serie kiezen uit panelen met een warm of koel witte lichtkleur - afhankelijk van het toepassingsgebied en het gebruik. Onze TrueLine LED panelen van Philips scoren ook hoog met een all-in garantie van 5 jaar, een hoog kleurweergave-niveau (90-99 Ra) en een lange levensduur van maximaal 50.000 uur. Bij een gemiddelde verlichtingsduur van 60 uur per week leveren deze armaturen ruim 16 jaar lang hoogwaardig, flikkervrij licht.

SlimBlend: De Philips SlimBlend LED panelen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in twee afmetingen (60x60 cm en 30x120 cm). Ze worden alle gekenmerkt door een volledige afwezigheid van verblinding (dankzij UGR <19) en kunnen daarom ideaal worden gebruikt in kantoorgebouwen en onderwijsinstellingen. Bovendien zijn de SlimBlend panelen verkrijgbaar in een koelwitte lichtkleur (4000 Kelvin). Verder bezitten deze producten een dimfunctie, een all-in garantie van 5 jaar en een goede kleurweergave van 80-89 Ra. Bij de installatie van deze panelen dien je erop te letten dat er geen water op kan komen, want de SlimBlend-producten hebben een IP40-waarde en zijn dus alleen beschermd tegen stof. De bundelhoek van 120° is ideaal om te gebruiken als algemene verlichting.

Ledinaire: In ons assortiment vind je enkele Philips Ledinaire LED panelen uit de gelijknamige serie. Deze vierkante armaturen hebben de afmetingen 60x60cm. De panelen worden in rasterplafonds geplaatst en liggen dus gelijk met het plafond. Ze zijn verkrijgbaar in warm of koel wit licht. Je kunt ook kiezen uit de UGR<19 waarde (voor kantoren en onderwijsinstellingen) of <22  (voor algemene verlichting). Belangrijk: De panelen uit de Ledinaire productlijn zijn niet dimbaar! Evenals de SlimBlend-producten worden zij gekenmerkt door een goede kleurweergave en een bundelhoek van 120°.

CoreLine: Philips CoreLine LED panelen zijn geschikt voor kantoren, receptie- en vergaderruimten, de detail- en groothandel, hotels, de gezondheidszorg, showrooms, gangen en nevenruimten. Het toepassingsgebied is zeer divers; afhankelijk van het model dat je wil kiezen kun je ook een passende kleurtemperatuur kiezen. De panelen zijn verkrijgbaar in warm en koel wit en met dim-to-warm functie. Net zo verschillend als de kleurtemperatuur zijn de beschikbare afmetingen, de montagemethode en de UGR-waarden (gebruik onze filterfunctie om geschikte panelen voor jouw project te zien). Dankzij het grote productaanbod biedt de CoreLine modellenreeks geschikte LED panelen voor vrijwel elk toepassingsgebied.

Welke Philips LED panelen zijn dimbaar?

Sommige armaturen kun je dimmen via het Zigbee netwerk (Wi-Fi) of het innovatieve DALI-systeem. Je hebt daarmee de mogelijkheid om meerdere Philips panelen tegelijkertijd te dimmen via dezelfde configuratie. Wil je meer weten over DALI? Klik dan hier om onze blog te lezen: waarom zou ik DALI armaturen kiezen?.

In welke afmetingen zijn Philips LED panelen verkrijgbaar?

LED panelen van Philips zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Klik hieronder op de gewenste maat om alle producten te bekijken. 

Vierkant: 60x60cm

Rechthoekig: 30x120cm, 20x150cm, 20x120cm

Overige maten: TrueLine serie

Wil je weten hoe je een LED paneel eenvoudig in een plafond kunt plaatsen? Bekijk dan onderstaande video.