Philips LED Tracklight 3-Phase Spot ST150T Coreline

6 results

Beschrijving Philips LED Tracklight 3-Phase Spot ST150T Coreline

Met deze Philips CoreLine LED railspots geef jij iedere winkelomgeving een optimale lichtvoorziening. Je kunt het design immes afstemmen op de omgeving (zwart of wit), waarbij je de keuze hebt tussen een 24° of 36° gradenbundel. Ongeacht de stralingshoek, deze armaturen voorzien jou van 2200 Lumen verlichting. Het is aan jou de keuze of je voor een warm wit (3000K) of koel wit (4000K) licht gaat …

Creëer eenvoudig 3 lichtcircuits

Het 3-fasen systeem van deze Philips LED railspots maakt het armatuur erg flexibel in gebruik. Je bepaalt namelijk zelf welke individuele spots op een bepaald circuit worden aangesloten, waardoor je voor iedere situatie / activiteit een passend licht biedt. Ieder circuit wordt namelijk ingeschakeld met een eigen lichtschakelaar. Hierdoor kun je ook eenvoudig diverse kleurtemperaturen in een ruimte verwerken.

Kantelbare spot

De rails tegen het plafond leiden het lichtsysteem door een ruimte, maar het is het kantelbare design van de Philips railspots dat het mogelijk maakt om de verlichting op een specifieke oppervlakte of op een object te richten. Perfect om een kunstwerk te accentueren, een nieuwe collectie in de spotlight te zetten of om licht naar wens door de ruimte te verspreiden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...