Philips LED Straatverlichting Mile Wide BRP435 Grijs 50W 7396lm 80D - 740 Koel Wit | IP66 - Dali Dimbaar - Symmetrisch

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Philips LED Straatverlichting Mile Wide BRP435 Grijs 50W 7396lm 80D - 740 Koel Wit | IP66 - Dali Dimbaar - Symmetrisch

Handig om te weten

  • Extra veiligheid voor iedereen
  • De hoogte van het licht
  • Maak de switch naar LED
  • Kies de juiste kleurtemperatuur

Extra veiligheid voor iedereen

De aanwezigheid van de juiste straatverlichting is essentieel. Met name als het gaat om veiligheid van alle weggebruikers. Zo zien we elkaar beter in het verkeer en dat voorkomt ongelukken en slecht zicht bij hevige neerslag of in het donker. Dit armatuur is wat dat betreft geen uitzondering en bezit bovendien een lichtbopbrengst van 7396 lumen

De hoogte van het licht

Hoe hoog jouw nieuwe LED armatuur komt te hangen, ligt vooral aan de plek waar deze geplaatst wordt. Voor straten, pleinen, parkeerplaatsen en dergelijke volstaat vaak een hoogte van 4 meter. Voor wegen binnen de bebouwde kom en bedrijventerreinen is een hoogte van 6 meter het best geschikt en voor gebiedsontsluitingswegen betreft dat 8 meter. Armaturen die in lantaarnpalen langs snelwegen worden geplaatst, hangen op ongeveer 20 meter hoogte. Let op: hoe hoger het armatuur komt te hangen, hoe meer licht (lumen) je nodig hebt! 

Maak de switch naar LED

LED straatverlichting levert alleen maar voordelen op. Dit armatuur vervangt traditionele straatverlichting, waarbij het vaak gaat om een lantaarnpaal met daarin nog een gasontladingslamp. Het handige is dat je het huidige armatuur (de paal) vaak gewoon kunt laten staan, maar alleen de kap dient te vervangen. Dit armatuur gaat liefst 100000 branduren mee en dat laat meteen zien dat LED vele malen zuiniger is. Op steeds meer plaatsen is LED straatverlichting te zien, waardoor het stroomverbruik in vele gemeenten en voor diverse bedrijven flink is afgenomen! Kom ook in actie en je draagt meteen bij aan een schoner klimaat en vermindering van de CO2 uitstoot! 

Kies de juiste kleurtemperatuur

Bij Lampdirect kun je online LED straatverlichting kopen in meerdere lichtkleuren. Dit varieert van extra warm wit licht (2700 Kelvin) tot zelfs daglicht wit (6500 Kelvin). Vanwege het natuurlijke licht wordt koel wit (4000 Kelvin) steeds vaker gekozen, vooral in situaties waarbij een helder zicht van belang is, bijvoorbeeld op rotondes of kruisingen. Maar ook op snelwegen is de aanwezige LED verlichting over het algemeen steeds frisser qua tint. Dat zorgt er bovendien voor dat weggebruikers alerter zijn. Dit armatuur heeft als kleurtemperatuur: 4000K - Koel Wit. Wil je liever een andere lichtkleur? Klik dan hier om ons complete assortiment te bekijken en gebruik het filtermenu.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar