Vorige

Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 (MASTER) | Vervangt 35W

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 (MASTER) | Vervangt 35W

 • Kleurcode

Beschrijving Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 (MASTER) | Vervangt 35W

Interessant om te weten

 • Philips LEDspot, LV, Value
 • branduren
 • GU5.3 Bi-pin fitting
 • Werkt op 12V
 • Kleurweergave:
 • Lichtkleur:
 • Dimbaar:
 • ° gradenbundel
 • Garantie

Philips LEDspot, LV, Value

Philips LEDspot, LV, Value GU5.3 LED spots zijn het perfecte LED alternatief voor conventionele halogeenspots. De Philips LEDspot LV Value GU5.3 MR16 (MASTER) | Vervangt 35W is daar geen uitzondering op! Omdat deze spot maar W verbruikt, zal je energieverbruik flink lager liggen vergeleken met conventionele halogeenspots die W om dezelfde lichtopbrengst te realiseren.

branduren

Naast een laag energieverbruik, is een voordeel van LED verlichting de lange levensduur. Zo gaat deze Philips GU5.3 LED spot branduren mee. Dat is een groot verschil met de gemiddelde 2000 branduren van conventionele verlichting! Hoewel de initiële investering van LED lampen hoger ligt, heb je dit ruim terugverdiend door de lange levensduur!

GU5.3 bi-pin fitting

Deze Philips LED spot heeft een GU5.3 bi-pin fitting. Hierbij staan de twee pinnen 5.3 mm van elkaar af (h.o.h.). Omdat de LED vervanger dezelfde fitting heeft als de conventionele tegenhanger, is overstappen zeer eenvoudig. Laat de oude GU5.3 lamp afkoelen en steek hem vervolgens uit de fitting. Steek vervolgens de nieuwe Philips GU5.3 LED lamp in de fitting en start besparen!

Werkt op

Deze Philips GU5.3 LED spot werkt op 12V. Dit betekent dat je een transformator nodig hebt om de lamp aan te sluiten op het netstroom.

Kleurweergave:

De kleurweergave van een lichtbron geeft aan hoe natuurlijk de kleuren van verlichte objecten worden weergegeven. Dit wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 100 Ra waarbij geldt: hoe hoger de Ra, hoe groter de gelijkenis tussen de kleuren van objecten onder kunstmatig en natuurlijk daglicht. Een blauwe jurk ziet onder het licht van een lamp met een hoge kleurweergave er net zo blauw uit als buiten. Deze GU5.3 LED lamp heeft een kleurweergave van . 

Lichtkleur:

Deze lamp heeft een lichtkleur van . Dit licht, net als andere lichtkleuren, heeft zijn eigen functie. Zo worden warmere lichtkleuren vooral gebruikt voor sfeer en het aantrekkelijk weergeven van producten in winkels, terwijl koelere lichtkleuren helderheid verschaffen in bijvoorbeeld kantoor en schoolomgevingen. Verder heeft deze Philips lamp een lichtopbrengst van Lumen.

Dimbaar?

Met dimbare LED lampen verkrijg je grotere controle over de sfeer in je ruimte en bespaar je, wanneer gedimd, nog meer energie omdat de lamp niet op volledige sterkte brandt! Is deze Philips GU5.3 LED lamp dimbaar? !

° gradenbundel

Een gradenbundel oftewel stralingshoek, geeft de hoek aan van de lichtbundel die uit de lichtbron komt. LED spots zijn verkrijgbaar met smalle gradenbundels (9-14°) wat geschikt is als accentverlichting, terwijl 24-40° spots gebruikt worden als algemene verlichting. Ook zijn er spots met zeer brede bundels (60-150°). Deze GU5.3 LED spot heeft een gradenbundel van °.

Garantie

Lampdirect biedt op deze Philips GU5.3 LED spot garantie. Wil je meer weten? Neem contact op met onze klantenservice; zij helpen je graag verder!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
 • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
 • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen