Vorige

Philips LEDtube EM Ultra Efficiency T8 (MASTER) | incl. LED Starter

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips LEDtube EM Ultra Efficiency T8 (MASTER) | incl. LED Starter

Productomschrijving Philips LEDtube UE:

De Philips LEDtube Ultra Efficiency is de perfecte vervanger voor uw standaard TL buizen in een conventioneel verlichtingsarmatuur met starter (VSA). Het vervangen van uw standaard TL buizen door LED buizen levert u direct een besparing op van 63% op uw energiekosten met een gegarandeerd hogere lichtopbrengst.

De Philips LEDtube Ultra Efficiency is de meest efficiente buis in het gamma van Philips. Het product is geschikt voor toepassing in magazijnen, kantoren, industriële omgevingen andere bedrijfsruimtes. Het licht van een LED TL knippert niet en schakelt altijd direct in (zonder opstarttijd). De levensduur van een Philips LED TL buis is 6 keer langer dan een standaard TL buis (60.000 uur t.o.v. 10.000 uur bij een normale TL). In een praktijksituatie betekent dit een levensduur van meer dan 20 jaar. Op dit product heeft u 5 jaar Lampdirect All-in garantie, hierdoor bent u verzekerd van een werkend product en kunt u uw investering zorgeloos terugverdienen. De terugverdientijd valt meestal binnen de garantieperiode. Om te bepalen welke LED TL buizen u nodig heeft, dient u te kijken welke TL buizen u nu in gebruik heeft. Doorgaans is dit 36W (120cm) of 58W (150cm). Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende lichtkleuren.

Verschillende lichtkleuren:

  • 840 Koel wit (4000 Kelvin) - Toepasbaar op kantoor en in industriële omgevingen.
  • 865 Daglicht (6500 Kelvin) - Toepasbaar in industrie voor speciale toepassingen.

Kleur 840 is in Nederland de meestverkochte lichtkleur en is overal toepasbaar.

De installatie van Philips LEDtubes:

Het vervangen van uw TL buizen door de Philips MASTER LEDtubes is eenvoudig en er is geen installateur voor nodig:

  • Schakel de stroom uit
  • Draai de oude TL uit het armatuur
  • Draai de LEDtube in het armatuur
  • Schakel de stroom in en bespaar direct 55% energie
  • Lever de oude TL's in bij een milieustraat bij u in de buurt. Heeft u veel oude TL's? Dan halen wij deze gratis bij u op.

Het verschil tussen Ultra Efficiency (UE) en Ultra Output (UO) LED TL buizen van Philips:

Ultra Efficiency LED TL buizen van Philips hebben de hoogst mogelijke lichtopbrengst gecombineerd met een zeer hoge Lumen/Watt verhouding en een langere levensduur van 60,000 uur. Indien u op zoek bent naar de meest energie-efficiënte oplossing met de langste levensduur, dan zijn deze buizen de juiste keuze. De lichtopbrengst in Lumen van de Ultra Output lampen is gelijk aan de Ultra Efficiency lampen, echter gaan ze 50.000 branduren mee en zijn ze minder efficient (lagere Lm/W verhouding). De Philips LEDtube EM Ultra Output T8 (MASTER) | incl. LED Starter is de betere keus wanneer u een goedkoper alternatief voor de UE buizen wenst.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen