Vorige

Philips LEDtube Food (MASTER)

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Philips LEDtube Food (MASTER)

  • Wattage

Beschrijving Philips LEDtube Food (MASTER)

De Philips Master LEDtube Food is een lichtbron met de nieuwste LED technologie. Het is de ideale vervanger voor TL buizen die gebruikt worden voor het verlichten van voedingdsmiddelen. Door de kleur 833 - 3300K waar roodtinten in verwerkt zitten worden de warme kleurtonen in brood, kaas en vlees extra uitgelicht waardoor ze er smakelijker en anntrekkelijker uitzien. Met deze LED buis is er een betere energie-efficiëntie en een langere levensduur. De buis is wel 50.000 keer aan en uit te schakelen en met een levensduur van 50.000 ten opzichte van 10.000 uur bij een oude TL buis, kunt u tot wel 70% energie besparen. Uiteraard heeft u Lampdirect all-in-garantie.

De Philips LEDtube Food is gecertificeerd door de EU met KEMA en RoHS conformiteit. Zodat u er zeker van bent dat u een milieuvriendelijke buis gebruikt.

Het installeren is eenvoudig en kunt u gemakkelijk zelf:

  • U schakelt de stroom uit
  • U draait uw huidige TL buis uit het armatuur
  • U draait de nieuwe LED TL in het armatuur
  • U schakelt de stroom in en bespaart direct op uw energiekosten!

Service

Heeft u vragen, of wenst u meer informatie te ontvangen, neem dan contact op met een van onze lichtadviseurs, zij helpen u graag!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen