Philips LEDtube Sensor EM High Output T8 (MASTER) | incl. LED Starter

4 results

Beschrijving Philips LEDtube Sensor EM High Output T8 (MASTER) | incl. LED Starter

Ben je op zoek naar een unieke Philips LED buis van topkwaliteit? Dan is de Philips LEDtube Sensor EM High Output T8 (MASTER) wat voor jou. Met deze LED buis profiteer je niet alleen van een hoge lichtopbrengst, maar ben je ook nog eens voorzien van een energiebesparende bewegingssensor!

Hoge lichtopbrengst (HO)

Deze Philips buis heeft een high output (HO) van 2100 Lumen bij de 120cm varianten en 3100 Lumen bij de 150cm varianten. Deze lichtopbrengst is gelijk aan die van conventionele TL buizen, maar door het lage wattage zijn LED buizen tot wel 59% energie efficiënter. Niet voor niets heeft de Philips LED buis energielabel A++. Daarbij is de Lumen Watt verhouding minimaal 127. Dus voor iedere watt aan energieverbruik, krijg je 127 Lumen of meer! Dit is vele malen hoger dan de gemiddelde TL buis (85 Lumen).

Efficiënte verlichting met sensor

Met een gradenbundel van 240º schijnt deze energiezuinige LED TL buis enkel in de richting waar je licht nodig hebt. Bovendien heeft deze LED buis een ingebouwde sensor, die binnen een straal van vijf meter activiteit meet. Wanneer er in die vijf meter beweging plaatsvindt, wordt het licht automatisch feller. Bij geen beweging brandt de LED buis op dimstand. Dit systeem is handig in parkeergarages of hallen. Je hebt in dit geval altijd verlichting, maar fellere verlichting op het moment dat er mensen aanwezig zijn. Goed om te weten is dat deze LED buis van Philips 50.000 branduren meegaat, waardoor je jarenlang geen omkijken hebt naar de verlichting.

Koel wit of daglicht

De Philips LEDtube Sensor EM High Output T8 (MASTER) is verkrijgbaar in twee kleurtemperaturen: koel wit (4000K) en daglicht wit (6500K). Deze lichtkleuren maken de LED TL buis ideaal voor werkomgevingen en scholen, omdat de frisse uitstraling bijdraagt aan de concentratie. 6500K licht is voornamelijk geschikt voor de werkomgevingen waar detail een grote rol speelt. Hierbij kun je denken aan operatiekamers, tekenkamers en spuitruimtes.

Eenvoudige installatie

Deze LED TL buis heeft een T8 fitting en werkt optimaal met behulp van een conventioneel voorschakelapparaat (de starter hiervoor zit inbegrepen bij het product). Deze buis vervangt een TL buis 1-op-1. Je hoeft enkel de oude buis eruit te halen en de nieuwe in het armatuur te plaatsen. Deze buis is plug-and-play! Bij Lampdirect krijg je 5 jaar all-in garantie, waardoor je verzekerd bent van het terugverdienen van je investering.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 8 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...