Vorige

Philips LEDtube Sensor EM High Output T8 (MASTER) | incl. LED Starter

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Philips LEDtube Sensor EM High Output T8 (MASTER) | incl. LED Starter

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Philips LEDtube Sensor EM High Output T8 (MASTER) | incl. LED Starter

De Philips LEDtube Sensor EM High Output T8 (MASTER) | incl. LED Starter is het perfecte alternatief voor een standaard W TL buis in verlichtingsarmaturen met voorschakelapparaat. Met deze LED TL buis bent u verzekerd van een lange levensduur en Lampdirect garantie.

Wanneer u overstapt op LED TL buizen is het belangrijk dat u de lengte en het wattage van uw huidige TL lamp controleert. Deze W LED TL is de vervanger voor een conventionele W TL buis met een lengte van mm. Deze TL bespaart tot ongeveer 70% energiekosten ten opzichte van een standaard TL buis.

Dit product heeft een levensduur van uur. In een gemiddelde bedrijfsomgeving gaat deze lamp dus meer dan 15 jaar mee (52 weken per jaar, 10 uur per dag van maandag t/m vrijdag). De levensduur is daarbij veel langer dan een standaard TL, welke slechts 10.000 uur brandt. Uiteraard heeft u Lampdirect all-in-garantie.

De diameter is gelijk aan een normale TL buis: 26mm. De lichtkleur is , ook bekend als kleurcode . Dat maakt deze LED TL geschikt voor het verlichten van bedrijfshallen, parkeergarages en werkplaatsen.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen