Philips MASTER LEDcandle B22 Kroon Helder 6W 470lm - 822-827 Dim naar Warm | Dimbaar - Vervangt 60W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips MASTER LEDcandle B22 Kroon Helder 6W 470lm - 822-827 Dim naar Warm | Dimbaar - Vervangt 60W

Beschrijving Philips MASTER LEDcandle B22 Kroon Helder 6W 470lm - 822-827 Dim naar Warm | Dimbaar - Vervangt 60W

Goed om te weten:

 • Heldere Philips LED kaars
 • Bespaar 25 gloeilampen
 • 85% minder energiekosten
 • Zeer warm wit licht
 • DimTone dimbaar
 • Razendsnelle installatie
 • 3 jaar Lampdirect all-in garantie

Heldere Philips LED kaars

De heldere afwerking van het glas, het mooie LED Filament en welbekende kaarsvorm geven deze Classic LED lamp van Philips een klassieke uitstraling. Je komt deze LED Candle vooral tegen in ruimtes waar een warme lichtkleur goed tot zijn recht komt. Daarbij kun je onder andere denken aan een foyer, wachtruimte of hal. 

Bespaar 25 gloeilampen

Met slechts 6 Watt verbruikt deze Classic LED lamp weinig energie. Het vervangt conventionele gloeilampen van 40 Watt. Daarnaast gaat deze LED kaars van Philips zo'n 25.000 branduren (= maximaal 25 jaar) mee! Een conventionele gloeilamp heeft gemiddeld 1.000 branduren. Je bespaart in feite dus 25 gloeilampen en je verlichting jarenlang niet vervangen te worden. Tel uit je winst! 

85% minder energiekosten

Overstappen op duurzame LED verlichting is een mooie gelegenheid om je oude gloeilampen in te leveren en zo een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Het grootste voordeel daarvan is de liefst 85% aan energiekosten die je met deze LED lamp zult besparen. Je energierekening gaat dus omlaag! 

Zeer warm wit licht

Deze Philips LED lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700K en is te dimmen naar 2200K. Daarbij staat de 'K' voor Kelvin. Deze getallen geven aan dat deze LED lamp een extra warm wit licht uitstraalt. En dat geeft extra sfeer in elke ruimte.

DimTone dimbaar

Deze Philips LED kaars is DimTone dimbaar. Wanneer de lamp wordt gedimd, schakelt de LED chip zich geleidelijk uit en is wordt er gedimd naar een kleurtemperatuur van 2200K (zeer warm wit). Je kunt dus door het dimmen van de lamp geleidelijk tussen de verschillende kleuren variëren en zo zorgen voor de juiste sfeer. Let er wel op dat je voor het dimmen van deze Philips LED lamp altijd een LED dimmer nodig hebt. Klik hier om ons assortiment van LED dimmers te bekijken. 

Razendsnelle installatie

Het 1-op-1 vervangen van je B22 verlichting is ontzettend simpel! Haal je oude gloeilamp (met B22 bajonet fitting) uit het betreffende armatuur en steek vervolgens je nieuwe Philips Classic LED lamp met B22 fitting erin. Makkelijker wordt het niet.

3 jaar Lampdirect all-in garantie

Bij de aankoop van deze LED Lamp krijg je 3 jaar Lampdirect all-in garantie. Heb je een vraag of een opmerking over dit Philips product? Neem dan contact met op met onze lichtexperts.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Bestel je als bedrijf regelmatig grotere hoeveelheden? Dan bieden we je speciale zakelijke voordelen zoals een persoonlijke account manager en kortingen tot wel 20%!

Vul onderstaande formulier in of bel 088 - 310 00 06

(let op: niet voor consumenten)

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.