Philips MASTER LEDSpot G53 AR111 11W 580lm 24D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 50W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips MASTER LEDSpot G53 AR111 11W 580lm 24D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 50W

Beschrijving Philips MASTER LEDSpot G53 AR111 11W 580lm 24D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave - Dimbaar - Vervangt 50W

Goed om te weten

 • Levensduur van 40.000 uur
 • Energielabel A
 • 5 jaar garantie
 • Lichtkleur van 3000K - warm wit met hoge kleurweergave
 • Gradenbundel van 24
 • 78% energiebesparing
 • 1 op 1 vervangbaar

Levensduur van 40.000 uur

De halogeenspots die wij kennen hebben maar een levensduur van 2500 uur. Je moet deze dus regelmatig vervangen, wat geld en tijd kost. Gelukkig zijn er nu LED spots! Deze nieuwe lampen hebben een levensduur van 40.000 uur. Dit betekent dus dat je spots tot wel 15x langer mee gaan. Je hebt dus jarenlang geen omkijken meer naar het vervangen van je spots!

Energielabel A

In de oude halogeenspots wordt gebruik gemaakt van gassen, welke schadelijk zijn voor het milieu. Met dit label ben je niet alleen verzekerd van besparing op je energierekening, maar draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

5 jaar garantie

Niks zo vervelend als een lamp kopen en na een paar weken zien dat deze niet meer werkt. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een lamp het ineens niet meer doet. Daarom bieden wij graag 5 jaar garantie aan. Mocht je lamp het dus onverhoopt niet meer doen dan krijg je van ons een vervangend product toegestuurd. Zo ben jij in ieder geval altijd verzekerd van werkende verlichting.

Lichtkleur van 3000K - warm wit met hoge kleurweergave

De lichtkleur duiden we aan in kelvin waardes, afgekort naar K. Deze LED spot heeft een kelvin waarde van 3000 wat we warm wit noemen. Deze kleur wordt vooral toegepast op plekken waar sfeer benodigd is maar waar je ook wel eens productief bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keukens, hotels, restaurants, hallen en gangen. Door de hoge kleurweergave (90-99) ben je er verzekerd van dat kleuren echt weer gegeven worden. Een rode is trui wordt dus precies zo weergegeven in je licht binnen als dat je dezelfde trui buiten zou houden in het daglicht.

Gradenbundel van 24

Een gradenbundel wordt ook wel de stralingshoek van het licht genoemd. De gradenbundel geeft de hoek aan van de lichtbundel die uit de lichtbron komt. De 24 graden is een van de meest voorkomende gradenbundels en wordt vooral gebruikt voor algemene verlichting, zoals bijvoorbeeld in huis, in je winkel, op kantoor, in restaurants en bij recepties.

78% energiebesparing

De Philips LED spot is de vervanger voor halogeenspots van 50 watt. Deze LED spot gebruikt maar 11 watt. Dat is een energiebesparing van wel 78% ten opzichte van halogeen spots.

1 op 1 vervangbaar

Geen nood dat het overstappen op LED ingewikkeld of moeilijk is. Het enige wat je hoeft te doen is je oude halogeen lamp verwijderen uit het armatuur waar deze nu in zit en de nieuwe LED spot erin te plaatsen. Kan het nog makkelijker?

Vragen?

Heb je nog vragen over dit product? Neem dan contact op met onze lichtexperts, zij staan je graag te woord.


Wil je graag meer weten over LED verlichting en waar je precies op moet letten? Lees dan hier ons blog.


Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 5 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.