Philips MASTER LEDspot GU10 PAR16 4.5W 385lm 40D - 827 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 50W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips MASTER LEDspot GU10 PAR16 4.5W 385lm 40D - 827 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 50W

Beschrijving Philips MASTER LEDspot GU10 PAR16 4.5W 385lm 40D - 827 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 50W

Goed om te weten

 • GU10 LED vervanger
 • Lange levensduur
 • DimTone dimbaar
 • Toepassingsgebied
 • Eenvoudige installatie

GU10 LED vervanger

De Philips MASTER LEDspot MV is ideaal als accentverlichting voor de horeca. Door het gebruik van LED technologie, kun je ruim 90% aan je energie besparen vergeleken met conventionele verlichting zonder dat je iets inlevert op lichtintensiteit. Dit komt omdat deze LED spot maar 4.5W verbruikt! Andere voordelen van het gebruik van LED zijn de lange levensduur van wel 50.000 uur en de lage onderhoudskosten.

Lange levensduur

Met een levensduur van 50.000 uur gaat deze LED spot tot wel 25 keer langer mee dan conventionele halogeen lampen. Als je deze Philips LED spot de hele dag aan laat staan, betekent dit 6 jaar lang licht!

DimTone Dimbaar

Wanneer je een normale LED lamp dimt, wijzig je alleen de hoeveelheid licht in een ruimte. Met DimTone LED lampen dim je niet de lichtintensiteit, maar de kleurtemperatuur. Hiermee is het mogelijk om je ruimte een warmere uitstraling te geven. Wanneer de Philips GU10 LED spot op 100% capaciteit licht geeft, straalt het een zeer warm witte lichtkleur (2700K) uit. Deze kan je vervolgens door de DimTone technologie dimmen naar een extra warm witte kleur (2200K).

Toepassingsgebied

Deze Philips Master LED spot, door de smalle gradenbundel van 40°, is uitstekend te gebruiken als accentverlichting voor de horeca industrie. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld lifthallen, gangen, vitrinekasten en kabinetten. De GU10 LED spot is daarnaast ideaal voor publieke toepassingen waar het licht de gehele dag aan blijft staan zoals traphallen en lobbies.

Eenvoudige installatie

Deze LED spot is berust met een GU10 pin fitting, die zeer eenvoudig conventionele GU10 halogeenspots vervangt. Wanneer je een conventionele GU10 lamp wilt vervangen, hoef je namelijk alleen de oude lamp te verwijderen, de nieuwe in je bestaande armatuur te steken en roteren totdat de pinnetjes vast zitten. Na de snelle installatie kun je direct beginnen met energie te besparen!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.