Philips MASTER LEDspot LV E27 5.5W 827 25D | Dimbaar - Zeer Warm Wit - Vervangt 60W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips MASTER LEDspot LV E27 5.5W 827 25D | Dimbaar - Zeer Warm Wit - Vervangt 60W

Beschrijving Philips MASTER LEDspot LV E27 5.5W 827 25D | Dimbaar - Zeer Warm Wit - Vervangt 60W

Goed om te weten

 • E27 LED vervanger
 • Dimbaar
 • 2700K: Zeer warm wit
 • Geconcentreerde lichtstraal
 • Eenvoudige installatie

E27 LED vervanger

De Philips MASTER LEDspot LV met E27 schroeffitting is ideaal als accentverlichting voor de horeca. Door het gebruik van LED technologie, kun je ruim 90% aan je energie besparen vergeleken met conventionele E27 halogeen- of gloeilampen zonder dat je iets inlevert op lichtintensiteit. Dit komt omdat deze LED spot maar 5.5W verbruikt! Andere voordelen van het gebruik van LED zijn de lange levensduur van wel 40.000 uur en de lage onderhoudskosten.

Dimbaar

Je kunt met deze Philips E27 reflector spot ruim 90% energie besparen. Wanneer je je LED spot echter dimt, kan je deze besparing vergroten. Dit komt door het feit dat de lamp dan niet zijn volledige capaciteit gebruikt. Daarnaast krijg je door het dimmen van je lamp extra controle over de lichtintensiteit in de ruimte waar je het plaatst.

2700K: Zeer warm wit

Het zeer warm witte accentlicht dat deze Philips E27 LED spot uitstraalt doet denken aan het warme licht van halogeenlampen. Zeer warm wit licht is dus de ultieme sfeerbrenger in een variatie aan verschillende gebieden.

Geconcentreerde lichtstraal

Wanneer je iets in je omgeving met licht wilt accentueren, is het belangrijk dat je verlichting een geconcentreerde smalle gradenbundel heeft. Deze Philips E27 LED spot heeft een straal van 25° en kan daarmee specifieke objecten perfect in het licht zetten. Omdat de LED spot geen UV of infrarood straling afgeeft, hoef je je geen zorgen te maken over het verlichten van warmtegevoelige objecten zoals voedsel, organische materialen, schilderijen etc.

Eenvoudige installatie

Deze E27 LED spot komt als 1-op-1 vervanger voor conventionele E27 halogeen- en gloeilampen. Doordat de spot berust is met de veelgebruikte E27 schroeffitting, wordt vervanging zeer eenvoudig gemaakt. Zo past de spot in vrijwel alle bestaande armaturen met E27 fitting. Bij installatie, hoeft alleen de oude lamp eruitgeschroefd worden en de nieuwe Philips LED spot kan vervolgens makkelijk erin geschroefd worden. Zo begin je razendsnel met energie besparen!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.