Vorige

Philips MASTER TL5 High Output Top

Philips MASTER TL5 High Output Top

Beschrijving Philips MASTER TL5 High Output Top

De Philips Master TL5 High Output TOP lampen zijn zeer efficiënte TL-buizen met maximale lichtopbrengst bij een breed temperatuurbereik. U kunt deze TL-buizen gebruiken op een elektronisch voorschakelapparaat. De Philips Master TL5 HO TOP serie is verkrijgbaar in de kleuren 830 en 840 en in 49W, 54W en 80W uitvoeringen.

Kenmerken Philips Master TL5 HO TOP

De kleurweergave van 85Ra is zeer goed voor deze energiezuinige TL-buizen. De levensduur bedraagt ongeveer 24.000 uur en maakt deze TL-buis tot een waardige vervanger van standaard TL5 buizen. Deze TL-buizen ontsteken bij temperaturen van -15° tot +75°, hierdoor is de Master TL5 HO TOP ideaal toepasbaar in zeer koude en warme omgevingen.

Deze TL-buizen zijn verkrijgbaar in de kleuren 3000K en 4000K, bovendien zijn de Philips Master TL5 HO TOP lampen dimbaar. De diamater van deze lampen is 16mm en de lampen hebben een G5 lampvoet.

Tip: Doosverpakking TL5 HO TOP 20 stuks.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen