Vorige

Philips MASTERColour CDM-Tm Elite Mini GU6.5

Philips MASTERColour CDM-Tm Elite Mini GU6.5

Beschrijving Philips MASTERColour CDM-Tm Elite Mini GU6.5

De Philips CDM-Tm Elite Mini behoudt de kleurweergave gedurende de levensduur van de lamp. Kleuren van objecten worden weergegeven zoals ze zijn. Tevens behoudt de Philips CDM-Tm Elite Mini het aantal lumen, de lichtsterkte van de lamp zal dus in kleine mate afnemen gedurende de levensduur.
De CDM-T Elite Mini lamp is voorzien van een UV block waardoor warmtegevoelige objecten minder snel zullen vervagen. De lamp geeft een helder sprankelend wit licht. Tevens heeft de lamp een lage warmteontwikkeling wat aangenaam is voor personeel en klanten. De Philips CDM-T Elite Mini is eenvoudig te vervangen voor de gemakkelijke twist-lock lampvoet. U klikt de lampvoet in het armatuur en draait een stukje om deze te bevestigen.

Toepassing Philips CDM-Tm Elite Mini

De Philips CDM-Tm Elite Mini is zeer geschikt wanneer u een accent- en displayverlichting nodig heeft. Tevens zijn de lampen te gebruiken voor
decoratieve schijnwerperverlichting buiten maar ook voor waarschuwingen en veiligheid.
De Philips CDM-Tm Elite Mini kunt u alleen gebruiken in een vollegdig afgesloten armatuur, ook tijdens het testen. Mocht de lamp onverhoopt breken dan dient het armatuur de hete scherven bijeen te houden. Tevens zijn de lampen alleen te gebruiken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen