Vorige

Specificaties Philips MSR 575 /2 10H

Algemene Informatie
Artikelnummer 928171605115
Lampdirect All-in garantie 1 jaar
?
Energielabel B
?
Technische Informatie
Techniek Gasontladingslamp
Wattage 575
Lampvoet (fitting) GX9.5
?
Voorschakelapparaat benodigd Ja
Lamp Informatie
EAN 928171605115
Lampafwerking Helder
Serie MSR
Afmetingen
Vorm Buislamp
Lees meerSwipe Up
Downloads

Beschrijving Philips MSR 575 /2 10H

Philips MSR 575 /2 10H

Nuttige info:

  • Philips gasontladingslamp
  • Bespaar met LED verlichting
  • Fitting: GX9.5
  • Hoge lichtopbrengst: lumen 
  • Lichtkleur:
  • Dimbaar:
  • Voorschakelapparaat nodig: Ja
  • Lampdirect all-in garantie: 1 jaar 

Philips gasontladingslamp

Een gasontladingslamp straalt een grote hoeveelheid licht uit. In de lamp wordt elektrische stroom opgewekt doormiddel van een mengsel van edelgassen. Dat zorgt voor een gasontlading, waardoor deze Philips lamp uiteindelijk doet waar hij voor is gemaakt; het geven van een krachtig en helder licht. 

Bespaar met LED verlichting

Deze Philips gasontladingslamp heeft een levensduur van  uur. Dat is ten opzichte van andere conventionele verlichting behoorlijk lang. Ondanks dat kan het nóg zuiniger en duurzamer. Lampdirect beschikt over een breed assortiment aan LED gasontladingslampen. Met deze duurzame verlichting bespaar je niet alleen tot wel 70% op je energiekosten. Ook draag je bij aan een schoner klimaat. 

Fitting: GX9.5

Deze Philips gasontladingslamp is uitgerust met een GX9.5 fitting. Check van tevoren goed of het betreffende armatuur waarin je deze lamp wil plaatsen ook dezelfde aansluiting bevat. Kijk ook of de lamp qua afmetingen in het armatuur past. In dit geval is de lengte: mm en de hoogte: mm. 

Hoge lichtopbrengst: lumen 

Gasontladingslampen staan onder andere bekend om een ontzettend hoge lichtopbrengst. Dit Philips is met lumen wat dat betreft geen uitzondering. Verder is het vermogen 575 Watt. LET OP: kies bij het vervangen van een gasontladingslamp altijd hetzelfde wattage.

Lichtkleur:

De kleurtemperatuur van deze Philips lamp is . Een gasontladingslamp is voor meedere toepassingsgebieden geschikt. Daarbij kun je denken aan straat- en/of wegverlichting, winkels, stallen, historische gebouwen voor het verlichten van panden en reclameborden.

Dimbaar:

Hou hier rekening mee. Bij het dimmen van een lamp is er sprake van minder energieverbruik. Hierdoor kun je dus besparen op je energiekosten. Bij de specificaties van ieder product kun je zien of het dimbaar is of niet. Voor deze gasontladingslamp geldt dus, dimbaar: .

Voorschakelapparaat nodig: Ja

Niet alle gasontladingslampen branden wanneer je ze op de netstroom (220-240V) aansluit. In dat geval heb je ook een voorschakelapparaat nodig (VSA). Wat ook van belang is om altijd hetzelfde wattage te kiezen als je huidige/oude gasontladingslamp. Het VSA is hier namelijk op afgestemd.

Lampdirect all-in garantie: 1 jaar 

Bij de aankoop van dit Philips product geven we 1 jaar all-in garantie. Vragen of opmerkingen over deze gasontladingslamp? Of wil je een offerte ontvangen voor een grotere hoeveelheid van dit product? Neem dan contact met ons op.

Lees meerSwipe Up

Besparingscalculator

Beoordeling & reviews

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen