Vorige

Philips Pentura Mini BN132C

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Philips Pentura Mini BN132C

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Philips Pentura Mini BN132C

Productomschrijving Philips lijnarmatuur:

Dit LED-armatuur is een opbouwarmatuur samengesteld uit hoogwaardige componenten met geïntegreerde LED technologie. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door de TüV meetrapporten. Daardoor voldoet het product aan alle Europese richtlijnen, zoals beschreven in de NEN-EN 12464-1 normering. Het armatuur heeft een koel witte of warm witte lichtkleur en is daarom erg breed toepasbaar. Dankzij de LED-technologie heeft dit armatuur geen losse TL-buizen die om de 10.000 uur vervangen dienen te worden, maar geïntegreerde premium LED-chips met 40.000 branduren. De levensduur bedraagt daarmee meer dan 20 jaar in een gemiddelde toepassing. Het product is compact en eenvoudig te installeren. Al het montagemateriaal is aanwezig. De producten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, waardoor er een lichtlijn ontstaat.

Service

Door de lange levensduur en onze ervaring met dit product is Lampdirect in staat om 5 jaar garantie te geven op dit LED-armatuur. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen