Vorige

Philips PL-C Xtra 4-Pin (MASTER)

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Philips PL-C Xtra 4-Pin (MASTER)

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Philips PL-C Xtra 4-Pin (MASTER)

De Philips PL-C Xtra (Master) lampen zijn zeer energiezuinige compacte fluorescentielampen. De PL C Xtra serie kunt u gebruiken op een elektronisch (4-pins) of conventioneel (2-pins) voorschakelapparaat. De PL-C Xtra lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren: 830 en 840 en in de volgende wattages: 18W en 26W. Deze PL C Xtra lampen hebben een levensduur van 33.000 uur ten opzichte van een levensduur van 13.000 uur bij de reguliere Philips PL-C lampen. Stap over op LED PL-C lampen en realiseer een energiebesparing van 65%.

Kenmerken Philips PL C Xtra

Met een kleurweergave van >80Ra is deze lamp erg geschikt voor toepassing in algemene verlichting(bijvoorbeeld op kantoren en in winkels). De levensduur is zeer lang met ongeveer 33.000 uur

De kleurtemperatuur verschilt per type en is in een 3000K en 4000K uitvoering verkrijgbaar. Het is niet mogelijk om een ander wattage lamp in uw voorschakelapparaat gebruiken dan waarvoor deze bedoelt is.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen