Vorige

Philips PL-Electronic E27 (MASTER)

Philips PL-Electronic E27 (MASTER)

Beschrijving Philips PL-Electronic E27 (MASTER)

Let op: Deze lampen zijn niet geschikt voor gebruik met dimmers en electronische tijd/schemerschakelaars.

Philips PL-Electronic (MASTER)

De Philips PL-Electronic is een compacte fluorescerende lamp met een hoog energierendement. Het energieverbruik is slechts eenvijfde van het energieverbruik van een gloeilamp met dezelfde lichtopbrengst. De lamp heeft een zeer hoge betrouwbaarheid tijdens de gehele levensduur. Dit is handig op plaatsen waar langdurige verlichting vereist is of als het vervangen van lampen tijdrovend en kostbaar is.

Kenmerken van de PL-Electronic

Door de E27 lampvoet is deze lamp de ideale vervanger voor E27 gloeilampen. Vooral bij wattages lager dan 14W heeft de lamp zeer kleine afmetingen waardoor lampen optimaal passen. Deze PL lamp maakt bovendien gebruik van de Philips brugtechnologie waardoor de lamp snel opstart en hoge prestaties heeft.

  • Lange levensduur van 15.000 tot 20.000 uur
  • Goede kleurweergave van 80-89Ra
  • Goed behoud van lichtopbrengst tijdens de gehele levensduur
  • Energielabel A

De Philips PL-Electronic is zeer geschikt in woningen, restaurants, hotels, winkels en andere plaatsen waar men op energie wil besparen. De lamp kan ook buitenshuis gebruikt worden maar moet dan in een volledig gesloten armatuur geplaatst worden.

Compacte TL lampen worden beschouwd als klein chemisch afval en moeten ook als zodanig behandeld worden. Als de lamp breekt, laat de ruimte dan 30 minuten ventileren en ruim de scherven op in een gesloten plastic zak. Gebruik geen stofzuiger.

Kies de juiste PL-Electronic

Het is belangrijk dat u een lamp kiest met hetzelfde vermogen als uw oude lamp. Het vermogen en de lengte zijn namelijk van elkaar afhankelijk. Hoe hoger het vermogen, hoe langer de lamp.

  • Kies voor een vermogen van 8W tot 33W.
  • De meeste lampen hebben een kleurtemperatuur van 2700K (zeer warm wit), de 33W versie heeft ook 6500K (daglicht).

Profiteer nu van alle voordelen van deze Philips PL-Electronic .

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen