Vorige

Philips PL-L Xtra 4-Pin (MASTER)

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Philips PL-L Xtra 4-Pin (MASTER)

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Philips PL-L Xtra 4-Pin (MASTER)

De Philips PL L Xtra 4P (Master) lampen zijn zeer energiezuinige compacte fluorescentielampen. De PL-L Xtra 4P serie kunt u gebruiken op een elektronisch voorschakelapparaat(de 24W ook op een conventioneel voorschakelapparaat). De PL L Xtra 4P lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren 830 en 840 en in de volgende wattages: 24W, 36W, 40W en 55W.

Kenmerken Philips PL L Xtra 4P

Met een kleurweergave van >80Ra en de zeer lange levensduur van ongeveer 36.000 uur(elektronisch voorschakelapparaat) zijn deze lampen uitermate geschikt voor toepassing in algemene ruimtes en plaatsen waar vervanging van de lampen lastig en / of kostbaar is. Tevens is de Philips PL-L Xtra 4P dimbaar.

De kleurtemperatuur verschilt per type en is in een 3000K en 4000K uitvoering verkrijgbaar. De lampvoet is 2G11 en de lamp is makkelijk te installeren in de fitting.

Voor toepassing in koude ruimtes is de de meest geschikte lamp.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen