Vorige

Philips SlimBlend SP400P LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

Vind uw producten met behulp van de volgende filters

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips SlimBlend SP400P LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

Deze productlijn van Philips is specifiek ontworpen voor verlichting in werkomgevingen en is nu beschikbaar voor de Europese markt. Het Philips SlimBlend SP400P LED paneel 30x120cm zijn inbouwpanelen en vervangers voor conventionele armaturen met 2x36W buizen. Het slanke paneel is verkrijgbaar in een kleurtemperatuur van 4000K - koel wit en 3000K - warm wit en is geclassificeerd met een UGR <19, die verblinding tot een minimum beperkt. Het armatuur voldoet aan alle EU-normen en kan daarom zonder problemen in kantooromgevingen worden gebruikt. Veel voorkomende toepassingen zijn: kantoren, onderwijs gezondheidszorg en gastvrijheid.

De geïntegreerde LED-chips hebben een levensduur van 70.000 uur wat overeenkomt met een gemiddeld gebruik van meer dan 15 jaar. Met de DALI-dimfunctie kan de lichtintensiteit individueel worden gewijzigd en tot 80% energie worden bespaard. Dankzij de geïntegreerde sensoren is het ook mogelijk om de panelen te integreren in een nieuw of recent verlichtingssysteem. Op deze manier kan er data verzameld worden om zo nog meer energie te kunnen besparen. Door de lage onderhouds- en vervangingskosten is een korte terugverdientijd gegarandeerd.

Voordelen

  • Levensduur van 70.000 uur
  • Energielabel A++
  • 5 jaar Lampdirect All-in garantie
  • UGR <19

Service

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtadviseurs.

Lees meerSwipe Up

Keuzehulp of LED-advies nodig?

Bel voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma-vr 08:30 tot 20:00 uur
(vr 17:00) op:

088 - 31 00 000

Of stuur ons een e-mail.

Lampdirect Contact

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen