Vorige

Philips SON

Beschrijving Philips SON

Philips SON lamp is diffuse hogedruk natriumlampen en zijn verkrijgbaar met en zonder interne ontsteker. De 50W en 70W Philips SON lamp is te verkrijgen met een interne ontsteker. U treft deze als eerste aan in onderstaande lijst (herkenbaar aan de I in de productnaam).

De levensduur van Philips SON lampen is zeer lang (30000 uur), tevens zijn SON lampen dimbaar. Philips SON lampen hebben een kleurechtheid van 25Ra, hierdoor zijn deze lampen bijzonder geschikt als algemene (straat) verlichting of in productiehallen.

U kunt de Philips SON lamp aanschaffen in de wattages: 50W, 70W, 100W, 150W, 250W, 400W en 1000W. Tevens is de 70W versie ook in een heldere variant verkrijgbaar.

De lampvoet van de Philips SON lampen is E27 of E40. Wilt u een langere levensduur, hogere lichtstroom en kortere opstart- en herstart tijd kies dan voor de Philips SON PIA Plus (MASTER)

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Het artikel is succesvol toegevoegd aan je winkelmand.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen