Vorige

Philips TL5 HE Secura 840 (MASTER)

Philips TL5 HE Secura 840 (MASTER)

Beschrijving Philips TL5 HE Secura 840 (MASTER)

De Philips Master TL5 High Efficiency Secura lampen zijn zeer efficiënte TL-buizen met een extra coating waardoor geen splinters of scherven vrijkomen bij breuk. U kunt deze TL-buizen gebruiken op een elektronisch voorschakelapparaat. De Philips Master TL5 HE Secura serie is verkrijgbaar in de kleuren 830 en 840 en in 21W, 28W en 35W uitvoeringen.

Kenmerken Philips Master TL5 HE Secura

De kleurweergave van 85Ra is zeer goed voor deze efficiënte TL HE Secura buizen. De levensduur bedraagt ongeveer 24.000 uur. Door de speciale kunststof coating zijn deze TL-buizen bijzonder geschikt voor toepassing in de voedselindustrie -en verkoop. Bovendien heeft deze serie een lager energieverbruik en geven de lampen toch de lichtopbrengst die u gewend bent.

Deze TL-buizen zijn verkrijgbaar in de kleuren 3000K en 4000K, bovendien zijn de Philips Master TL5 HE Secura lampen dimbaar. De diamater van deze lampen is 16mm en de lampen hebben een G5 lampvoet.

U kunt deze lampen herkennen aan de blauwe ring op het lampuiteinde. Voldoet aan de HACCP en ISO 22000 norm.

Tip: Doosverpakking TL5 HE Secura 40 stuks.

Op zoek naar iets zuiniger?

Wanneer je kiest voor LED, bespaar je al snel de helft van je energiekosten! Daarnaast is het voordeel van LED dat ze geen gebruik maken van kwik. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken dat ze bij breuk giftige gassen verspreiden. Verder zijn veel LED buizen gemaakt van kunststof of bevatten ze een breukbescherming waardoor ze niet snel breken. Bekijk hier ons T5 LED buizen assortiment!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen