Vorige

Philips TL5 HO Xtra (MASTER)

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Lengte TL-Buis

Wattage

Philips TL5 HO Xtra (MASTER)

  • Lengte TL-Buis
  • Wattage

Beschrijving Philips TL5 HO Xtra (MASTER)

De Philips Master TL5 High Output Xtra lampen zijn zeer efficiënte TL-buizen met een zeer lange levensduur. U kunt deze TL-buizen gebruiken op een elektronisch voorschakelapparaat. De Philips TL5 High Output Xtra serie is verkrijgbaar in de kleuren 830 en 840 en in 49W, 54W en 80W uitvoeringen.

Kenmerken Philips TL5 High Output Xtra

De kleurweergave van >80Ra is zeer goed voor deze efficiënte TL-buizen. De levensduur bedraagt ongeveer 45.000 uur en maakt deze TL-buis tot een waardige vervanger van High Output TL5 buizen. Door de lange levensduur zijn deze TL-buizen goed toepasbaar in omgevingen waar lampen erg lang branden. Bovendien heeft deze serie een extreem hoge lichtopbrengst waardoor met minder lampen en armaturen voldaan kan worden.

De Philips Master TL5 High Output Xtra zijn verkrijgbaar in de kleuren 3000K en 4000K, bovendien zijn de Philips TL5 High Output Xtra lampen dimbaar. De diamater van deze lampen is 16mm en de lampen hebben een G5 lampvoet.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen