Menu
088 - 31 00 000

Philips TrueForce Core LED E27 HPI/HPL/SON Mat 40W 3500lm 240D - 840 Koel Wit | Vervangt 125W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Philips TrueForce Core LED E27 HPI/HPL/SON Mat 40W 3500lm 240D - 840 Koel Wit | Vervangt 125W

Beschrijving Philips TrueForce Core LED E27 HPI/HPL/SON Mat 40W 3500lm 240D - 840 Koel Wit | Vervangt 125W

Goed om te weten:

  • Zuinige LED vervanger
  • 37% minder energiekosten
  • 20.000 branduren
  • Koel wit licht
  • Razendsnelle installatie
  • 1 jaar Lampdirect all-in garantie

Zuinige LED vervanger

Philips TrueForce LED HPI/HPL/SON lampen bieden een eenvoudige en duurzame LED-oplossing met een korte terugverdientijd als vervanger voor conventionele hogedrukontladingslampen (HID). Deze E27 LED lamp uit de succesvolle TrueForce serie van Philips dient vooral als verlichting in de industrie en detailhandel. Vanwege hun enorme lichtopbrengst kunnen deze lampen indien gewenst op grotere hoogte worden opgehangen, bijvoorbeeld in een productiehal. 

37% minder energiekosten

Switchen naar deze duurzame LED verlichting is een uitstekende gelegenheid om een bijdrage te leveren aan het milieu. Een ander groot voordeel daarvan is de 37% aan energiekosten die je gegarandeerd bespaart. Deze matte Philips TrueForce Core LED HPI/HPL/SON lamp verbruikt zelf slechts 35 Watt, terwijl het conventionele verlichting van 55 Watt vervangt. Je energierekening zal dus stukken lager uitvallen. 

20.000 branduren

Een groot voordeel van deze krachtige Philips HPI/HPL/SON Lamp zijn de 20.000 branduren (= een levensduur van maximaal 8 jaar). Je kunt de deze TrueForce LED lamp rechtstreeks aansluiten op het stroomnetwerk (220-240 Volt). 

Koel wit licht

Met een kleurtemperatuur van 4000K straalt deze Philips TrueForce LED HPI/HPL/SON lamp een koel wit licht uit. Dit geeft in de praktijk een prettig en natuurlijk licht. Om die reden wordt deze kleurtemperatuur het vaakst gekozen op onze website.

Razendsnelle installatie

Het 1-op-1 vervangen van deze E27 LED HPI/HPL/SON verlichting is erg simpel! Draai de oude hogedrukontladingslamp uit het bestaande armatuur en draai vervolgens de nieuwe Philips TrueForce LED HPI/HPL/SON lamp erin. Eenvoudiger wordt het niet! Met het juiste lampformaat en de juiste lichtverdeling kunt je gemakkelijk een Philips TrueForce Core LED netspanningslampen installeren en de bestaande voorschakelapparatuur overbruggen, terwijl ook de verlichtingskwaliteit behouden blijft.

1 jaar Lampdirect all-in garantie

Bij de aankoop van dit Philips product krijg je 1 jaar Lampdirect all-in garantie. Heb je een vraag, een opmerking of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.