Philips TrueForce LED SOX B22 19W 2500lm - 740 Koel Wit | Dimbaar - Vervangt 35W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Philips TrueForce LED SOX B22 19W 2500lm - 740 Koel Wit | Dimbaar - Vervangt 35W

Interessant om te weten:

  • Gaat lang mee
  • Breed toepasbaar
  • Afmetingen en fitting

Gaat lang mee

Ben je op zoek naar een efficiënte LED gasontladingslamp met een lange levensduur? Dan zit je goed met dit duurzame SOX product! Dankzij de lange levensduur van 50000 branduren heb je bij een gemiddeld verbruik van zo'n 60 uur per week al gauw 16 jaar plezier van deze LED SOX verlichting! En dat is veel langer dan een conventionele SOX gasontladingslamp, die gemiddeld zo'n 10000 uur mee gaat. Aansluiten kan rechtstreeks op de netstroom 230V, dus zodra je de lamp in een armatuur draait kan het besparen meteen beginnen!  

Breed toepasbaar

Qua toepassingsgebied kun je in de buitenlucht denken aan lantaarnpalen, parken, bus- en treinstations, parkeerplaatsen en parkeergarages. En binnen kom je SOX LED verlichting vooral tegen in magazijnen, fabrieken en opslagruimtes. De kleurtemperatuur van dit product is: 4000K - Koel Wit. Voor algemene ruimtes is warm wit licht (3000K) of koel wit licht (4000K) het best geschikt. Extra warm wit (2700K) wordt vaak gebruikt als straatverlichting.

Afmetingen en fitting

Wil je overstappen op LED? Dat juichen wij uiteraard enorm toe! Vooral omdat we hiermee de C02 uitstoot terugdringen en LED simpelweg beter is voor het milieu. Wil je deze B22d LED gasontladingslamp in een bestaand armatuur plaatsen? Dan zijn dit de afmetingen: hoogte: 308mm en diameter: 54mm. Ook handig om te weten: bij aankoop krijg je een Lampdirect all-in garantie van 5 jaar.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 3 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.