Vorige

Philips TUV TL-D Ontsmettend

Philips TUV TL-D Ontsmettend

  • Wattage

Beschrijving Philips TUV TL-D Ontsmettend

Interessante informatie

  • Philips Dulux T/E
  • TL buis |
  • Gaat uur mee
  • Lichtkleur:
  • Voorschakelapparaat benodigd:
  • Lichtopbrengst: Lumen
  • Bonus: zo bespaar je tot wel 50% aan energie!

Philips Dulux T/E

De Philips TUV TL-D Ontsmettend combineert kwaliteit met betaalbaarheid. Zoals de naam al suggereert, komt deze TL buis van topmerk Philips; hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit!

TL buis |

Deze Philips TL buis heeft een vorm en een lampvoet. Daarnaast is het lang. Let op; bij het vervangen van je oude TL buis is het belangrijk om dezelfde lengte/wattage te kiezen als die je nu hebt. Deze zijn namelijk aan elkaar gerelateerd. De Philips Dulux T/E buis verbruikt W.

Gaat uur mee

Een van de voordelen van TL verlichting is dat ze zeer lang meegaan. Zo gaat deze TL buis maarliefst uur mee!

Lichtkleur:

TL verlichting is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren; van warm wit licht (3000K) waarmee producten in bijvoorbeeld de supermarkt aantrekkelijk worden verlicht, en koel wit licht (4000K) wat goed is voor de concentratie en de productiviteit van werknemers in kantooromgevingen, tot daglicht wit licht (6500K) wat helderheid verschaft in bijvoorbeeld ziekenhuizen en laboratoria. Zo is er voor elk toepassingsgebied een passende TL buis! Deze Philips TL buis heeft een lichtkleur van .

Voorschakelapparaat benodigd:

Zonder gebruik van een voorschakelapparaat zal een TL buis niet branden.

Lichtopbrengst: Lumen

De lichtopbrengst, uitgedrukt in het aantal Lumen, is bepalend voor de plaatsing van een lamp. De hoeveelheid Lumen kan namelijk invloed hebben op de montagehoogte van een lamp, of het aantal lampen die nodig zijn in een ruimte om deze voldoende te verlichten. Deze TL buis heeft een lichtopbrengst uitgedrukt in Lumen.

Bonus: zo bespaar je tot wel 50% aan energie!

Hoewel TL verlichting al lang meegaat, is het wel onzuinig. Zo verbruikt het veel energie, en is het door het gebruik van giftige gassen als kwik niet goed voor het milieu. LED TL verlichting heeft dit probleem echter niet! Zo zijn LED buizen niet afhankelijk van giftige gassen en gaan ze daarnaast nóg langer mee. Verder kun je tot wel 50% aan energie besparen; de perfecte investering dus! Bekijk hier alle T8 LED buizen in ons assortiment.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen