• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Philips TUV TL-mini 4W UV-C

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips TUV TL-mini 4W UV-C

Beschrijving Philips TUV TL-mini 4W UV-C

Waarschuwing en veiligheid:

• GEVAARLIJK: Risico Groep 3 Ultra Violet producten. Deze lampen genereren hevige UV straling welke ernstige verwondingen aan de huid en ogen kunnen verzoorzaken. Vermijd huid en oog contact in geval van een open of onbeschermt product. Gebruik dit product alleen in een gesloten omgeving die gebruikers tegen straling beschermt.

• Het is zeer onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp enige impact heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt dan dient u bij voorkeur met handschoenen de overgebleven delen te verwijderen en de ruimte voor een tijdsbestek van minimaal een half uur te ventileren. Gebruik voor de overgebleven delen een verzegelde plastic zak en breng ze naar een plaatselijk recycelingsinstantie. Gebruik nooit een stofzuiger om de gebroken delen op te ruimen.

Goed om te weten:

  • De kwaliteit van Philips
  • Versla zweefalgen en ziektekiemen
  • Hoe groot is je vijver?
  • Let op de UV straling
  • 6000 Branduren
  • 1 jaar all-in garantie

De kwaliteit van Philips

De Philips TUV TL-mini 4W UV-C vijverlamp heeft de kwaliteit die je van Philips mag verwachten. Deze lamp heeft de welbekende G5 fitting, een totale lengte van 14cm en een gradenbundel van 360! 

Versla zweefalgen en ziektekiemen

Het Ultra Violet licht van deze Philips T5 UV-C vijverlamp van 4 Watt doodt zweefalgen, schimmels en ziektekiemen in het vijverwater. Zweefalgen zijn schadelijk voor een vijver, omdat ze het water een groene en troebele kleur geven. Een UV-C vijverlamp en de UV-filter verhinderen dat! Zo kunnen waterplanten ongestoord verder blijven groeien en hebben alle vissen een schone leefomgeving. 

Hoe groot is je vijver?

Hoeveel vermogen (Watt) je UV-C vijverlamp moet bevatten, ligt aan de inhoud van je vijver. Heb je een vijver van 1000 liter, dan is 4 Watt al voldoende. Maar voor een vijver van 5000 Watt heb je al gauw een UV-C vijverlamp van 15-20 Watt nodig. Wij hebben een ruim assortiment van UV-C vijverlampen in diverse wattages. Klik hier om deze te bekijken

Let op de UV straling

UV licht is schadelijk voor je gezondheid. Het is hetzelfde licht als een zonnebank heeft. Kijk er dus van dichtbij niet met je ogen in en zorg ervoor dat de lamp uit staat wanneer je deze uit het armatuur haalt. 

6000 Branduren

Deze TUV TL-mini 4W UV-C vijverlamp heeft 6000 branduren. Dat is qua aantal voldoende voor één vijverseizoen (april tot november). Na deze periode neemt de intensiteit van het UV licht af en is vervanging noodzakelijk. LET OP: deze UV-C vijverlamp van Philips werkt alleen met een voorschakelapparaat (VSA) dat geschikt is voor (TL) verlichting van 4 Watt.  

1 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van dit Philips product krijg je van ons 1 jaar all-in garantie. Heb je een vraag of opmerking over het gebruik van deze UV-C vijverlamp? Neem dan contact op met onze lichtexperts. We helpen je graag verder! 

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar