Vorige

Philips lampen voor meubelzaken

 

Philips verlichting voor meubelzaken

Lampdirect.nl biedt een scala aan Philips verlichting dat zeer geschikt is voor meubelzaken. De behoeften in meubelzaken zijn zeer specifiek. We bieden alleen hoogwaardige kwaliteit lichtbronnen aan en verkopen dan ook enkel het merk Philips.

De Philips lampen van Lampdirect.nl zorgen voor een professionele look en door de kwaliteit van het licht trekt het direct de aandacht. Niet alleen trekt u door het licht de aandacht, er wordt waarde toegevoegd aan uw producten. U zou het wellicht niet zeggen, maar licht is van grote invloed op de verkoop van uw producten.

Ameublement

Ameublement  

 

Er zijn diverse lichtbronnen die de voorkeur hebben om te gebruiken in meubelzaken. Dit zijn de lampen die de producten zo goed mogelijk tot hun recht laten komen. De color rendering is bij de meeste lampen 80-89Ra en bij sommige zelfs 90-100Ra.

Hoger dan 100Ra is er niet, dit wil zeggen dat kleuren weergegeven worden zoals ze daadwerkelijk zijn. Brengt u bijvoorbeeld een rode stoel naar buiten, dan zal deze exact dezelfde kleur hebben als wanneer u het binnen ziet. 

Aarzel niet om contact met Lampdirect.nl op te nemen voor meer informatie! 

 Welke lichtbronnen worden voornamelijk gebruikt in meubelzaken?

Philips MASTER TL-D

 

De Philips Super 80 TL-D zijn lichtbronnen van zeer goede kwaliteit. De lampen zijn verkrijgnaar in diverse kleurwarmtes, waardoor u de juiste uitstraling krijgt naar uw wens. De Philips TL-D heeft een goed lumenbehoud en is aangenaam voor de ogen wat voor comfort zorgt voor uw werknemers en klanten. De standaard TL-D lampen hebben een kleurweergave van 80-89Ra. 

Voor een TL buis met kleurweergave van 90-100Ra kiest u voor de Philips TL-D 90 De Luxe

Ga naar Philips TL-D lampen

Philips TL-D Super 80

Philips MASTER SDW-T

 

De Philips SDW-T lampen zijn zeer geschikt voor in een meubelzaak doordat ze een zeer goede kwaliteit licht geven met een uitstekende kleurweergave. 

Het licht is zeer warm en wordt ook wel geel genoemd (3000K). Het heeft een kleurweergave van 80-89Ra. De lichtbronnen zorgen voor sfeervol en uitnodigend licht. 

Ga naar Philips SDW-T lampen

Philips SDW-T

Philips MASTERColour CDM-R

 

Ook de Philips CDM-R lampen hebben een uitstekende kleurweergave en het licht is van hoge kwaliteit. De lichtbronnen stotem zeer weinig warmte af en hebben een lange levensduur (gemiddeld 11.000 uur).

De lampen zijn te verkrijgen in 35W of 70W in de vorm PAR20 of PAR30L. 

 Ga naar Philips CDM-R lampen

Philips CDM-R

Philips MASTERColour CDM-T

 

De CDM-T zijn te verkrijgen in diverse wattages en kleurwarmtes. Tevens zijn sommige wattages te verkrijgen in 80-89Ra of 90-100Ra.

De lichtbronnen zijn uitgerust met een UV filter wat bescherming geeft tegen warmtegevoelige objecten. Ze stoten weinig warmte af wat tevens een voordeel is voor deze objecten en het comfort van uw medewerkers en klanten wordt hierdoor verhoogd. 

Ga naar CDM-T lampen

Philips CDM-T

Philips MASTER PL-C 

 

De Philips PL-C lampen hebben een stabiele lichtstroom en hebben een kleurweergave van 80-89Ra. De levensduur is gemiddeld 10.000 uur.

Ze zijn in diverse wattages te verkrijgen. Houdt u er rekening mee dat u niet onderling van wattage kunt veranderen, dit in verband met uw voorschakelapparaat en doordat de lampvoet verandert.

Deze lampen worden over het algemeen in winkels gebruikt. 

Ga naar Philips PL-C lampen

Philips PL-C 2P
     

* Images DPL & Philips

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen