Vorige

Philips LED Driver

Voor het gebruik van LED Strips worden speciale LED Drivers gebruikt.
Lees meer

11 artikel(en)

11 Producten

11 artikel(en)

11 Producten

Bent u op zoek naar de beste driver voor uw LED-lamp? Ontdek ons brede assortiment aan producten in deze categorie op Lampdirect.nl!

Philips LED Driver

Met Philips LED Driver bent u verzekerd van geweldige kwaliteit en efficiëntie. Deze producten zijn robuust en resistent, en zorgen voor een constante stroomtoevoer naar de LED-lamp. Dit soort lampjes zijn redelijk gevoelig voor temperatuurveranderingen, en zonder de juiste driver kunnen deze LEDs instabiel worden en slecht gaan presteren.

In deze categorie vinden we verschillende soorten producten, die onderverdeeld kunnen worden in 2 subcategorieën:
            - Gebruik binnenshuis: binnen dit assortiment vinden we verschillende    productgroepen, zoals de Xitanium LED driver-serie. Deze drivers hebben een  wattage dat ligt tussen de 4 en 50W, en zijn gemaakt voor vaste integratie in    inbouwlampen en track light armaturen.
            - Gebruik buitenshuis: beschikbaar in wattages van 40 tot 150W voor vaste integratie   in buitenarmaturen, om zo slechte weersomstandigheden te weerstaan.

Hoe kiest u het juiste product?

Hier op Lampdirect.nl verkopen wij tal van producten. Om het juiste product te kiezen, zult u rekening moeten houden met de volgende kenmerken:
            - Toepassingslocatie
            - Voltage
            - Uitgangsspanning
            - Wattage van de LED-lamp
Als u op bovengenoemde aspecten let, zult u zeker in staat zijn om de juiste driver voor uw LED-lamp te vinden! Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u nog vragen heeft!

Wij bieden u producten van topkwaliteit, gecombineerd met lage prijzen en snelle verzending. Profiteer van deze voordelen, en bestel Philips LED Driver! 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen