Vorige

Philips Starters voor TL-lampen

Starters worden gebruikt voor het opstarten van TL-buizen. Voor het gebruik van LED-buizen dient u de starter in uw armatuur te vervangen door een LED 'dummy' starter. Lampdirect biedt u goedkope Philips starters voor (LED) TL-lampen en een snelle levering!
Lees meer

8 artikel(en)

8 Producten

8 artikel(en)

8 Producten

 

Starters voor TL lampen van het merk Philips

Lampdirect.nl beschikt over een groot assortiment starters. De meest voorkomende starters zijn altijd op voorraad waardoor er een snelle levering kan plaatsvinden. Zo heeft u de meest voorkomende Philips starters de volgende werkdag al in huis!
 

Wat is een starter?

Een starter wordt gebruikt om de ontsteking van de TL buis te activeren en wordt gebruikt in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat (vsa). Verwar uw voorschakelapparaat niet met een conventionele of elektronische starter. De starter wordt gebruikt om de ontsteking van de TL-buis te activeren, terwijl het voorschakelapparaat wordt gebruikt voor de juiste stroomtoevoer naar de lamp. Het gebruik van een starter kan de levensduur van uw TL buis met 25% verlengen. Starters worden gebruikt voor:

  • T8 Buizen
  • T12 Buizen
  • LED Buizen
  • PL-L lampen
     

Conventionele starters

Philips Ecoclick Starters zijn conventionele starters en tevens de meest voorkomende starters voor TL lampen. Het zijn loodvrije starters, die niet-radioactief en milieuvriendelijk zijn. Ze kunnen zeker 10.000 keer schakelen.

Elektronische starters

Philips Safety and Comfort Starters zijn elektronische starters. Ze kunnen 100.000 keer veilig schakelen (10 keer meer dan conventionele starters). Philips Safety and Comfort Starters worden bijzonder aanbevolen voor brandbare situaties omdat ze bestaan uit een gesloten circuit om oververhitting te voorkomen. Elektronische starters bieden ook het voordeel dat ze de levensduur van uw verlichting met 25% verhogen in vergelijking met de Ecoclick starters.

LED starters

zijn elektronische starters. Niet alle LED buizen hebben een starter nodig. Kijk daarom goed naar de productinformatie. 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen