Bel ons op

088 - 31 00 000


Bel mij nu op


Vorige

Philips Armaturen

Op deze pagina vindt u alle Philips Armaturen. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Philips Armaturen. Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 299 in totaal

299 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 299 in totaal

299 Producten

 

Philips armaturen

Op Lampdirect.nl vindt u nu verschillende soorten Philips armaturen. Bestel vandaag nog en profiteer van de beste prijzen en snelle verzending!
 

Kenmerken van een Philips armatuur

Het doel van een armatuur is om de lamp te beschermen tegen stof, vocht en vibraties. Daarnaast zijn armaturen ook verantwoordelijk voor een goede verspreiding van het licht. Om een goed resultaat te krijgen is het belangrijk dat de lamp en de armatuur goed op elkaar afgestemd zijn. Niet alle armaturen zijn voorzien van een lamp, kijk bij de productinformatie om te zien of uw armatuur voorzien is van een lamp. Daarnaast hebben Philips armaturen een IP bescherming:

 • IP20: Bescherming tegen objecten groter dan 12,5mm - geen bescherming tegen water
 • IP44: Bescherming tegen objecten groter dan 1mm - bescherming tegen spatwater
 • IP54: Bescherming tegen stof - bescherming tegen spatwater
 • IP65: Bescherming tegen stof - bescherming tegen water uit een sproeier of spuitmond
   

Kies de juiste armatuur

Voordat u een keuze maakt voor een bepaald type armatuur, dient u eerst te bepalen voor welk type technologie de armatuur is. U kunt kiezen voor LED of de overige technologieën zoals halogeen of TL.

 • Bepaal de locatie van de lamp (muur, plafond etc.) en of de lamp oppervlakte gemonteerd is of verzonken.
 • De kleur van het armatuur kan zijn: wit, zwart, grijs of zilver grijs.
 • Sommige armaturen zijn voorzien van een sensor of zijn geschikt als noodverlichting.
   

Het assortiment Philips armaturen

Philips LED armaturen

In deze categorie vindt u vooral plafond- en wandarmaturen. Ze verbruiken minder energie ten opzichte van andere armaturen en hebben een langere levensduur. Kleuren worden natuurlijk weergegeven en de lampen werken milieuvriendelijk. Voor kantoorverlichting is de Philips CoreLine een betere en meer functionele oplossing. Onze bestseller is:

Philips HUE - Te vinden in de categorie LED armaturen

Deze HUE producten geven u de mogelijkheid om te kiezen uit 16 miljoen verschillende kleuren en om de lampen te besturen met uw smartphone of tablet. Er zijn veel mogelijkheden zoals e-mail en social media en wakker worden met de HUE zonsopgang. Onze bestseller is:

 • Philips HUE Beyond : Verkrijgbaar als tafellamp, plafondlamp of hanglamp. De lampen hebben een stijlvol en trendy design.

Philips Wandarmaturen

Deze wandarmaturen kunnen gekozen worden in zwart, grijs, wit en zilver grijs. De vormen kunnen zowel rond als rechthoekig zijn. Sommige lampen hebben een sensor of zijn geschikt als noodverlichting. De meeste armaturen kunnen buiten gebruikt worden. Onze bestseller is:

Philips Plafondarmaturen

In deze categorie vindt u verschillende soorten armaturen zoals trogarmaturen, panelen, inbouwspots en downlighters. De lampen kunnen zowel inbouw als opbouw zijn. Onze bestseller is:

 • Philips TMX204 montagebalk TL-D : Lichtlijn en is oppervlakte gemonteerd. Geschikt voor TL-D lampen en hebben een geïntegreerde reflector zodat lichtverlies voorkomen wordt.

Philips LED panelen

LED panelen kunnen enorm veel op energie besparen dan andere soorten plafondverlichting. De panelen zijn verkrijgbaar in de maten: 60 x 60cm, 20 x 120cm en 30 x 120cm. LED panelen kunnen zowel oppervlakte gemonteerd zijn of als inbouw in het plafond. Een LED driver en voorschakelapparaat zijn al inbegrepen. Onze bestseller is:

Philips CoreLine armaturen

Het CoreLine assortiment is stijlvol en helpt u energie besparen tegen concurrerende prijzen. Er zijn 12 standaard LED producten en de armaturen hebben een levensduur tot 50.000 uur. Vergeleken met andere armaturen kunt u tot 75% energie besparen. Onze bestseller is:

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen