Vorige

Philips E27 Halogeen lampen

In deze categorie vindt u alle Halogeenlampen met een E27 fitting. Alle Philips E27 Halogeenlampen op Lampdirect zijn van de hoogste kwaliteit. Aan de linkerkant van uw scherm vindt u een makkelijke filter, zodat u de lichtkleur kan kiezen van uw E27 Halogeenlamp. Lampdirect biedt u korting op hogere aantallen. Koop uw Philips E27 Halogeenlampen op Lampdirect, we garanderen u lage prijzen en een snelle levering!
Lees meer

21 artikel(en)

21 Producten

21 artikel(en)

21 Producten

Philips Halogeenlampen met een E27 lampvoet zijn verkrijgbaar bij Lampdirect. Geniet van de hoge kwaliteit en lage prijzen.
 

Philips E27 Halogeen lampen

Philips E27 Halogeen lampen maken gebruik van dezelfde technologie als gloeilampen, het verschil is dat er halogenen aan het gas toegevoegd zijn. Hierdoor werkt de lamp efficiënter en wordt de levensduur verlengd.

  • Gemiddelde levensduur van 2.000 uur. Philips E27 Halogeen
  • UV filter om verlichte objecten te beschermen tegen verkleuring.
  • Uitstekende kleurweergave van 100Ra waardoor u kleuren ziet zoals ze exact zijn.
  • 100% dimbaar zodat u de helderheid van het licht kunt aanpassen.

De lampen stralen licht uit met kleurtemperatuur 2800K, dit is zeer warm wit licht. Hierdoor kunt u een warme en knusse sfeer creëren. Dit is bij u thuis belangrijk maar ook in restaurants en hotels waar men graag comfort uitstraalt. Door het UV filter en de perfecte kleurweergave, zijn de lampen ook te gebruiken in musea en gallerieën.
 

Philips E27 Halogeen - kies de juiste

Om de juiste Philips E27 Halogeen lamp te kiezen kijkt u goed naar de informatie op de oude lamp. Hier staat op welk vermogen u nu heeft. Lampdirect raadt u aan om hetzelfde vermogen te kiezen als uw oude lamp. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst.

Er zijn verschillende vormen te kiezen. Mocht u een lamp kopen met een reflector of een spotvormige lamp, houdt dan ook rekening met de gradenbundel. Voor accentverlichting kies u voor een lamp met 10 of 25 graden en voor algemene verlichting kiest u 50 graden.
 

Geld besparen met LED

Halogeenlampen zijn geen zuinige lampen. Om toch een lamp te kiezen die vergelijkbaar licht uitstraalt maar met verbeterde eigenschappen kiest u LED! De  Philips LED lamp E27 verbruiken tot 80% minder energie en hebben een 10 keer langere levensduur! Zo bespaart u eenvoudig op energiekosten maar hoeft u de lampen ook lange tijd niet te vervangen. Bekijk nu onderstaande video om te zien hoe u overstapt op LED.Kies nu voor de Philips E27 Halogeen !

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen